Lehetséges, hogy valaki lopja a netem?
Figyelt kérdés
Akik itt válaszolnak, gondolom, elmondanak majd mindenféle tudatlannak, de azért kérdezek, mert nem tudok. A netem 80mB, de netmérővel nézetem, 3-5 között mozog. Mit lehet ilyenkor tenni? Lassan tölt be mindent, onnan vettem észre.2012. márc. 1. 08:03
1/5 themaki1333 válasza:
Elég sok mindentől függ ...
Ha egy routerbe vagy kapcsolva mint például nálam még +4-el akkor ne csodálkozz...
Esetleg még valami lefoghatja a netedet... ha te is ilyen torrent mániás vagy és elkezdesz visszatölteni... stb...
2/5 anonim válasza:
Az is lehet, h a szolgáltató a hibás. Csinálj egy tesztet router nélkül is (már ha nemcsak wifin tudsz csatlakozni), úgy h közben nem töltesz semmit! Ha úgy is lassú, akkor fel kell hívni a szolgáltatót.
3/5 anonim válasza:
- Melyik netmérővel mérted és pontosan mennyi lett az eredmény?
- Mérés közben volt-e másik gép bekapcsolva vagy töltöttél-e (pl torrent) a háttérben?
- Hány gép osztozik most a netkapcsolaton?
4/5 anonim válasza:
ha nem wifis a neted,akkor nem is tudják lopni
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Speedtest.net-en mértem, a letöltés ma reggel különösen jó volt, 7,53. Nem ment letöltés, és más nem használja a gépet, nincs rákötve senki. Nem wifi.
2012. márc. 3. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!