Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A lányom szerintem csúnya...

A lányom szerintem csúnya oldalakat néz a neten, de az előzményeket törli. Hogyan tudnám mégis megnézni, hogy milyen blogokon szörfölget?

Figyelt kérdés
A kérdés remélem érthető.

2012. nov. 8. 16:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

13 éves,de már bőven beindult a biológia sajnos :/

Nem szeretném,hogy olyan ösztönlény legyen mint a többi kis taknyos hasonló korú hölgyike. A fiúk jobbak ugye?

2012. nov. 8. 18:13
 12/22 anonim ***** válasza:
igen amúgy a fiúk később érők inkább még csak szemezgetnek a lányokkal mint hogy oda merjenek menni meg stb.
2012. nov. 8. 18:16
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
Engedd meg neki hogy nézze nem kell ezt ennyire rosszul fogadni hidd el más lány 13 évesen már több f**t fogott mint kilincset addig örülj még ezt nézi :) És különben is pár hónap vagy talán már most is ezt tanulják biológiából semmi extrém nincs ebben. Persze ügyelj azért rá hogy ne legyen ilyen : http://www.youtube.com/watch?v=9cW5c0x-nEg
2012. nov. 8. 18:24
 14/22 anonim ***** válasza:
Tölts le egy Keyloggert. Az minden leütött billentyűt figyel. Van, amelyik a látogatott oldalakat is rögzíti, stb. Teljesen a háttérben fut.
2012. nov. 8. 19:27
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
De minek kell ezen így parázni? Nem illegális dolgot csinál.. 14 éves fiú vagyok és én is nézek ilyeneket nincs ebben semmi. És nem cigizek piálok. Egyépként is, nézheti telefonján mp4,tablet,tv.... Másrészről pedig teljesen értelmetlen 13 évesen már annyira ért a gépekhez hogy így nem tudsz vele kibabrálni. Újra telepíti/telepítteti a gépet és aztán jelszóval EGYSZERŰEN levédi. Mint egy e-mail fiókot. És akkor még inkább foggalmad sem lessz arról mit csinál! +még a kapcsolatotok is megromlik!
2012. nov. 8. 19:56
 16/22 anonim ***** válasza:
16%
hát jah ovszert kell venni neki meg védekező szereket :D
2012. nov. 8. 20:05
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én pl megértek egy apát, aki aggódik.
2012. nov. 8. 20:25
 18/22 anonim válasza:
melyik hónapban született a lányod?
2012. dec. 22. 22:15
 19/22 anonim válasza:
Figyelmedbe ajánlom a fenti, lányoddal egykorú fiú által írtakat, különösen az utolsó mondatát! Tiltással, kémkedéssel nemcsak hogy nem érsz el semmit, ellenkezőleg. Ezek elkerülhetetlenek manapság. Helyén kezelje a dolgokat, az a lényeg. Az utóbbi a feladatod. De ezt Te is tudod:)
2012. dec. 22. 23:07
 20/22 anonim válasza:

Windows esetén az ncore on elérhető a kgb nevű programocska... DE ha egyszer megtalálja akkor lesz baj. én amúgy 14 évesen már elég okos voltam a "hydemyass.org" oldalhoz és ahhoz is hogy lecsapjam a tiltásokat a gépen...

ha nem akarom hogy tudják mit teszek nem fogják. ajánlom azon gyerekek figyelmébe akik nem akarják hogy kémkedjenek utánuk a TOR network progit és egy ubuntu usb kulcsot. első pendrive ról f12 lenyomásávsal bebootolsz, rámész az ubuntu kipróbálása telepítés nélkül re ekkor feláll a linux de a hdd meg sem mozdul eztán felteszed a másik driveról vagy a sudo apt-get install parancsal a netről felrakod a tor böngészőt. ne akarj exit node lenni mert az nem jó. sima kliens vagy not exit node gombra menj ha rákérdez. és tied a net. tűzfal, kémprogram, minden ellen jó... ha anyud rádnyit pendrive kihúz reset gomb benyom. a lemezen nincs nyoma a munkádnak és egy szűz linux instaler meg egy böngésző telepítője van a kezedben. ja a ram ból meg a reset kor elmegy egy pillanatra az áram és MINDENT elfelejt....

2014. okt. 10. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!