Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit lehet vele tenni, hogy jó...

Mit lehet vele tenni, hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
A gépem automatikus frissítésre van állítva.2 napja elindul a frissítés,de egy hiba üzenettel meg is szakad.A windows nem tudta automatikusan megkeresni a frissítéseket.Nem tudja frissíteni.Mit tegyek hogy jó legyen a jövőben?Kézzel elindítom és utána felszólít hogy a frissítések letöltése elengedhetetlen a gép biztonsága érdekében.És még mindig nem tudja letölteni

2012. nov. 5. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen kapcsold ki a windows frissitgetéseit mert nem érnek semmit!!
2012. nov. 5. 11:06
 2/7 A kérdező kommentje:

OK! Köszi

Talált hiba:80072EE2

2012. nov. 5. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:

velem is volt hasonló hiba,és nem az a megoldás,hogy kikapcsolod az automatikus frissítést!És én leírom mi a megoldás ezzel a programmal [link]

egyszer kellet használnom azután működöt a windows updatet csak le kell töltened fel se kell telepitened inditsad el és majd magától kijelöli afrisitést menj a tovább gombra és letölti csak egy hátránya vany több ideig tart mint a normál windows update. De ugyan azt csinálja hogy amikor letölti 0% és hirtelen 50 és utána 100azér ne lepödj meg,hogy nem tölt,amugy ezt azért csinálták,ha valami hiba van a windows updatevel ez talán megoldja a problémát nekem segitet próbáld ki és egy jó tanács 1 óráig vagy 2 óráig fog tartani,de ha nem akarod,hogy bajba legyen a géped...

2012. nov. 5. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
kihagytam a végén bocsi ... után akkor inkább használd...
2012. nov. 5. 17:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Letöltés futtatás után ezt írta ki:

"Your system has already been updated with the latest hot fixes"

2012. nov. 5. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:

eredeti???????????????????????????????????????????????

vagy nem??

2012. nov. 5. 23:53
 7/7 anonim ***** válasza:
berosálok ha 8 cas
2012. nov. 5. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!