Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért van ez és mit lehet...

Miért van ez és mit lehet tenni hogy jó legyen minden?

Figyelt kérdés

Avast van rajta a gépemen pár napja és ha rámegyek az ikonra az van kiírva hogy az ön rendszere biztonságos de közben mellette van a windows biztonsági riasztások és ott pedig azt írja hogy a vírusvédelem elavult.

Melyik az igaz akkor? Mit kellene csinálnom? Segítsetek! köszönöm!

2010. aug. 22. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:

A vírus adatbázis verziójának 100822-0 -nak kell lennie, melyet ma adtak ki, 9:04-kor. Ha megnyitod a kezelőfelületet, akkor a Karbantartás -> Frissítés menüpont alatt kell lennie.

Ja, és regisztráld! Programon belül kell, nem kell mostmár e-mail, meg serial beírás. Pikk pakk megvan a regisztráció.

Persze a gondot okozhatja vírus is, töltsd le, telepítsd, frissítsd ezt: Malwarebytes' Anti-Malware, majd futtass vele egy teljes rendszervizsgálatot.

Ha ezek megvoltak, akkor sz.v.sz. a Windows a hibás.

2010. aug. 22. 12:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Be van kapcsolva az adatbátis automatikus frissítése? (beállításokban bekapcsolhatod). A windows telepítés után mindig panaszkodik az avastra - meg minden más vírusírtóra - amíg nem frissíti az adatbázisát.
2010. aug. 22. 13:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Valamit állítottam rajta és most már szerintem minden rendben lesz de azért köszi a segítséget!
2010. aug. 22. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Mit állítottál? Ha valamit rosszul, akkor veszélynek teheted ki a gépet!
2010. aug. 22. 13:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Megláttam kiírva hogy javítás és most már azt írja hogy ki hogy az ön rendeszere biztonságos
2010. aug. 22. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak figyelj, hogy mindig naprakész legyen!!

Jelenleg a 100822-1 az aktuális. Ha neked még nem az van, nyomj rá egy frissítést. Én is rányomtam, mert érdekes, az automatikus csak a frissítés szerveren való megjelenése után egy bizonyos idővel hajlandó letölteni az új adatbázist. Tehát ha pl. 19:00-kor megjelenik, és 19:45-kor nézi az avast, akkor nem frissít.

Na mindegy, ez zavaros lett. Lényeg, hogy figyelj, hogy naprakész legyen!

2010. aug. 22. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!