Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kivédhető e így egy hacker...

Kivédhető e így egy hacker támadás?

Figyelt kérdés
Létre lehet e hozni egy olyan partíciót amit el lehet választani a hálózattól,tehát ha egy hacker betörne a gépembe akkor azt a partíciót nem tudná megnézni.Tudom hogy hülyén fogalmaztam meg de remélem értitek a kérdést
2012. okt. 29. 16:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg létre lehet hozni, hallottam már én is ilyen taktikákról (nem tudom igazak e...) nekem is segítene valaki aki elmondaná, hogy hogyan kellene ezt véghezvinni. Ha lehet egyáltalán.
2012. okt. 29. 16:46
 2/3 anonim válasza:

ilyen nincs, egy egyszerű php oldallal törhetsz fel gépeket (hogy honnan tudom, elég h tudom :D)... nincs olyan, hogy 'nem látható partíció'

remélem segítettem :D

2012. okt. 31. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk az iskolában van egy X partíció, amit internet nélkül nem lehet látni, ez biztos, hogy nem oldható meg visszafelé? Tehát ha egy partíciót netre csatlakoztatunk, akkor elvileg net mentesíthetjük is nem?
2012. okt. 31. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!