Ti milyen vírusirtót használtok?
Figyelt kérdés
Lehet ingyenes,fizetős ismertebb kevésbé ismeretlenebb.
Azt kérném tőletek írjatok le,hogy mért.
csak kíváncsi vagyok,hogy ki milyent használ,és mért pont azt.
2012. okt. 23. 17:11
1/10 anonim válasza:
Személy szerint Avast, statisztikailag egyik legjobb, és a Gaming (játék) mód bekapcsolásával észre se veszed hogy ott van. Alapjáraton meg eszik talán 10-20k RAMot.
2/10 anonim válasza:
avast mert van boot ideü keresése
3/10 A kérdező kommentje:
hányas verzió,és használtok mellé tűzfalat?
2012. okt. 23. 18:32
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Vállalkozáshoz szereztem be, évente megveszem a licenszét, semmi gondom nincs vele. Eset Smart Security5, erősre konfigurálva, valódi Windows XP Professional operációs rendszer, két magú processzor, 1.60 GB memória. Nem lassít, tűzfalas védelem.
6/10 A kérdező kommentje:
én comodot használok internet security arról mit gondoltok.Nekem az tetszett meg erős tűzfal,sandbox
sokszor írjak az avastot nekem valahogy,nem tesztet voltak vele por rossz emlékeim.
eset az tényleg jó volt csak nem akartam mindig a neten keresni kódokat,meg ha találtam pár nap alatt letiltották...
2012. okt. 24. 18:59
8/10 anonim válasza:
én is most AVG 2013 free használók és előte avast volt és az avast után csak 1 vírust talált tehát a avast hiba százaléka is egész jó erösre beálitva
9/10 anonim válasza:
4 éve Kaspersky-t használok. Fizetőset.
10/10 anonim válasza:
Én MSE-t használok, mert eddig ez lassította legkevésbé a gépem. Ésszel netezek,nekem tökéletesen elég. Mellette Mawarebytes-t is futtatok hetente, sosem talál semmit. Szóval nekem ez így vált be eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!