Használtok vírusirtót? Ha igen milyet?
Figyelt kérdés
Szükség van egyáltalán vírusirtóra?2012. aug. 11. 02:52
1/11 slakat válasza:
Igen, sajnos szükség van vírus védelemre. Én az Avastot használom, ami ingyenes és évek óta megbízhatóan működik. Időnként pedig átvizsgálom a spyware terminátorral.
2/11 anonim válasza:
3/11 Psyho válasza:
Én avastot használok, nagytakarításnál pedig a kaspersy-t.
Amúgy szerintem jobban járnál ha ezt a kérdést a "Biztonság"
rovatban tennéd fel.
4/11 anonim válasza:
Márt több éve nem használok virusitót és semmi baja nincs a gépnek félévente-évente újratelepítem aztán kész.
Ha van fenn valamilyen vírusirtó csak lasabb lesz a gép legalábbis nekem. szerintem semmit nem érnek.
6/11 anonim válasza:
Én lassan 4 éve Kasperskyt használok.
7/11 anonim válasza:
Én most kísérletezem, hogy melyik a jó most a Kaspersky Internet Security 2012 van, terítéken kicsit kereséskor vissza fogja gépemet, de egy 6 éves gépem van
8/11 anonim válasza:
Mindegyik jó, ami élvonalbeli. Ha fizetni nem akarsz érte, akkor ingyeneset rakj fel pl. Avast-ot már előttem ajánlották, nekem semmi gondom nincs vele.
Ha fizetnél érte, akkor csakis Kaspersky.
9/11 anonim válasza:
Eset Smart Security5 vásárolt licenszkóddal (vállalkozásban elszámolva).
10/11 anonim válasza:
Aki nem használ Windows operációs rendszeren vírusirtót vagy tűzfalas védelmet, ezzel számolhat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!