Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Google Hitelesítő-ről van...

Google Hitelesítő-ről van vélemény?

Figyelt kérdés

Google Hitelesítő-ről van vélemény?

a kétlépcsős hitelesítés QR kóddal műkszik?

a kétlépcsőst én egyszer próbáltam de nem mindig jött az sms- ... ez miben más?

milyen hatása van a már bejelenkezett fiókra a telón és pl a k-9 mailben?

2012. okt. 18. 09:46
 1/5 anonim válasza:

Itt meg van adva a számod?

[link]

Annyiban, hogy az okostelefonod generálja a kódot, amit be kell írnod és ehhez nincs szükség mobil térerőre vagy wifire. És nem kell mindenféle megkésett SMS-eket megvárni.

Androidod van? Mert ha igen, akkor tedd fel az alkalmazást:

[link]

Ha nem:

[link]

2012. okt. 18. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Jó megoldás, jobb, mint az sms is, mivel nem kell másodperceket sem várni arra, hogy megjöjjön az üzenet és nem kell térerő sem.

Ennek a telefonon lévő dolgokra nem nagyon van hatása, csak az online belépésre.

Illetve esetleg az alkalmazásokhoz egyenként kell alkalmazás függő jelszavakat generáltatni. Ezeket egyszer generálod, megadod az alkalmazásban és onnantól kezdve működik.

2012. okt. 18. 15:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

közben már beízzítottam, androidon.

tökéletesen működik, nem godoltam volna..hihhetetlen és sokkal bitonságosabb :)

2012. okt. 19. 08:50
 4/5 A kérdező kommentje:
ja, sms-el ne is próbálja senki mert nem jön meg soha, ... de az alkalmazás KIVÁLÓ 5*
2012. okt. 19. 08:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Az sms is megjön, csak néha kicsit el tud kavarodni és lassú. (Akár pár óra, vagy extrém esetben 1 nap késés sem kizárt.)
2012. okt. 19. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!