Vipre Internet Security VS Kaspersky Internet Security? Szerintetek melyik jobb?
Figyelt kérdés
Most Kaspersky Internet Security 2013 van a gépemen és teljesen meg vagyok vele elégedve. Egyetlen probléma talán, hogy lassítja a gépet. Szerintetek melyik jobb?2012. okt. 4. 22:04
1/7 belapus válasza:
Bár itt a 2012-es verziókat hasonlítják össze, szerintem a 2013-asoknál is hasonló lesz a helyzet.Én megmaradnék a KIS-nál.A gyorsításra pedig megfontolnám a RAM bővítését.
2/7 Komplikato válasza:
Valakitől akinek adok a véleményére és szakmájába vág azt az infót kaptam, hogy a két legjobb vírusirtó, frissítést, vírus adatbázist, sebességet és géplassulást is tekintve a Kaspersky és a NOD32. Minden más meg a futottak még.
3/7 A kérdező kommentje:
Win7 Ultimate 64bit van a gépemen és általában 50% a RAM-nak szabad. a KIS2013 ahogy elnézem Task Manager-ben átlag 4-5MB -t fogyaszt ha nem csinálok semmit vele csak fut a háttérben.
2012. okt. 4. 22:31
4/7 A kérdező kommentje:
Jah az kimaradt, hogy 2GB ram-om van (tudom ráférne a bővítés) de fura, hogy általában 50% szabad.
2012. okt. 4. 22:32
5/7 anonim válasza:
Ezzel a szabaddal vigyázni kell. A cashelés alapjában véve jó. Ha legközelebb használod ugyanazt a progit és caschben van akkor rögtön indul és használható. Szóval a free memory az nem igazán egy mérőszám.
Am kb ugyanaz a kettő.
Szerintem maradj annál ami bevált.
6/7 Karesz6969 válasza:
Szerintem is megfontolandó egy jól beváltat lecserélni, bár én a Vipre Internet Security-ra voksolnék - nyilván mert nálam meg ez bizonyított és nem ki ideje, de te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!