Nicola73 kérdése:
Melyik a jobb vírusirtó a NOD vagy a Kaspersky?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 09:50
3/10 anonim válasza:
NOD :)
nekem sokkal jobban bevált, mit a kaspersky
4/10 anonim válasza:
egyértelmű hogy kaspersky, aki mást mondd az hülye vagy hazudik.
6/10 anonim válasza:
az esetnek csak a marketingje nagy, ha olyan kártevő eltávolítási képességei lennének az már nem lenne rossz.
7/10 anonim válasza:
A NOD olyan, mint a Windows: hulladék, de erős a marketingje, mindenki beszél róla, sok ember nem ismer mást és ezért használják annyian.
Az Avast meg olyan, mint a Linux: ingyenes, jól működik és csak azok fikázzák, akik vagy soha nem használták, vagy 2 perc használat után nem tetszett nekik és innentől már csak rossz lehet a szemükben.
8/10 anonim válasza:
Szerintem mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya.
Legújabb verziójú avast kész búg... Soknak problémája van vele,többek közt nekem is.
9/10 anonim válasza:
Nálam nagyon bevált az ESS5. Újságkódos.
10/10 anonim válasza:
Kinek mi vált be, nagy hiba egyébként, hogy sokan a feltört, innen onnan beszerzett eleve vírusos verziókat teszik fel a gépükre és utánna szídják a szoftvert, Avast-ról annyi a véleményem, hogy nyilván valamiért van belőle fizetős verzió is, tehát ingyenes verzió nem nyújt annyit, mint egy fizetős. Illetve úgy bele eszi magát a gépedbe, hogy külön programmal tudod csak letörölni, illetve sokkal jobban terheli is a géped, mint az Eset programjai. Lehet, hogy nagy a marketingje neki, de ez azért is van, mert sokan meg is vannk vele elégedve. Illetve azért az jó tudni, hogy a független teszteket neves vírusvédelemmel foglalkozó szaktekintéjek végzik, itt olvashatokk erről még: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!