A kaspersky vírusírtó jó?
Figyelt kérdés
nekem aztmondták hogy a legjobb2011. jún. 9. 12:05
2/15 A kérdező kommentje:
avastnál jobb?
2011. jún. 9. 12:20
5/15 anonim válasza:
A Kaspersky egész jó vírusirtó lenne, de az a tapasztalat (sajátomé, és kollégák is beszámoltak hasonlókról) hogy olykor összeveszik különféle alkalmazásokkal. Nálam pl a daemon tools-al nem szerették egymást, és java alkalmazások futásába is belerondított.(mielőtt megkérdeznétek, eredeti win7 32 pro, dtools lite és kaspersky trial volt a gubanc, tehát nem lehet, hogy a rossz törés okozta a problémát)
6/15 anonim válasza:
Nagyon jó, de nagyon lassít. Egyébként most a Symantecé a legjobb - csak annak nincs ingyenes verziója...
7/15 A kérdező kommentje:
mennyire lassítana avasthot képest? intel core i3
4GB DDR3 RAM
Ati Readon 6850
2011. jún. 9. 15:51
8/15 anonim válasza:
Szerintem semennyire.
avast!-nál pár fényévvel jobb.
De legálisan használd!!!
9/15 anonim válasza:
Én 2,5 éve használom, és meg vagyok vele elégedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!