Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi van a gépemmel? HELP!

Mi van a gépemmel? HELP!

Figyelt kérdés
A Total Commander mindig hibát dob ki ha elindítom és kilép.A weboldalak nem szoktam bejönni(csak ritkán).Amikor belépek a rendszerbe mindig kidob 2 hibát és azt 5-szőr mutatja állandóan.Mindez azóta mióta lejárt a vírusírtóm licensze újra felraktam elkezdtem vírusírtózni és 229db vírust dobottt ki a karanténba csak sajna köztük volt egy csomó rendszerhez való program így nem tudtam semmit elindítani.Letöröltem és utána képtek fel ezek a bajok.Mi van a géppel?Mit csináljak?
2009. júl. 31. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Lyukas a védelem! Ha lejárt a licensze (milyen ez? NOD? ESS?) akkor a neten az előzővel (felhasználói név + jelszó) rendelj a www.eset.hu-ról újat, igy olcsóbb. Piros az ikonja a Tálcán? Akkor nem véd. Addig pedig? Töltsd le valamelyik ingyeneset (pl. Avastot) és mellé kémprogik ellen a Spybot et Searchot. Aztán ezeket futtasd le (előbb kapcsold ki a Rendszervisszaállítást) Csökkentett módban. Újrainditás, amíg fekete F8. Innen futtasd a virus és kémprogi irtót.
2009. júl. 31. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Tönkre vágod a gépedet ha igy netezel. Elöbb irtsál virusokat. Lehet, hoyg ujra kell telepiteni.
2009. júl. 31. 21:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Sztem inkább újra telepítem mert még rég az a hülye frissítő letöltött egy hibás szoftvert és mindig azt írja hogy a rendszert veszély fenyegeti blabla.
2009. júl. 31. 21:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Am köszi skacok és NOD 32 volt akkor rajta most Kaspersky van.
2009. júl. 31. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!