PC Performer, Trojan: Win32/Sirefef. AG?
Minek kell minden vacakot letölteni???
A PC Performer HAMIS VIRUSIRTÓ, vagyis maga a trójai! Megnéztem a Google keresőjében a böngésző WOT kiegészítője pirossal jelöli, megnyitva megjelenik a WARNING (veszélyes) üzenet, sőt a védelem (ESS5, valódi) is azonnal ugrott rá.
Mi a megoldás? Újra kell telepíteni a Windowst.
Böngészőkbe le kell tölteni a WOT és Adblock Plus (reklámblokkoló) kiegészítőket.
Akár fizetős, megbízható védelem telepítése.
Köszönöm a válaszodat.Nekem is ez volt a gyanúm csak reménykedtem benne,hogy meg lehet oldani máshogy is.
Én igazából egy mezei felhasználó vagyok,de egy párszor már sikerült rendbe tennem a gépét...minden sz@r letölt hiába mondom neki
Nézd meg, a Microsoft se tud jobb megoldást. Nem sokat tudok angolul, de a Google Chrome automatikusan lefordította.
Én is elkövettem még az elején ezt a hibát (letöltöttem valamit, amiben trójai volt), majdcsak megtanulja. De a legjobb lenne, ha megtanítanád telepíteni. Garantáltan elmenne a kedve a felelőtlen letöltögetéstől.
Olvastam én is.
Sajnos azt kell mondjam,hogy sík hülye hozzá,már ezerszer mondtam neki,a múltkori ilyen akciója is több órámba telt mire újra működött a gépe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!