Trojan. Win32. Generic! SB. 0 vírust kaptam (részletek lent) mit tegyek?
Figyelt kérdés
A VIPRE Antivirus Premium találta ezt a vírust.Anyámnak a telefontelepítőjét betettem a meghajtóba,telepítettem,s ahogy a mappába léptem,akkor jobb alsó sarok:virus detected-[vagy valami ilyesmi]-(Trojan)mit tehetek?már 3*csináltam vizsgálatot,de mindegyiken megtalálja...mit tegyek?2011. márc. 11. 22:29
1/3 anonim válasza:
Ha biztosan megbízható forrásból van a telepítő, tehát pl gyári lemez, akkor valószínűleg téves riasztás. Megesik.
Ha viszont írott lemez és x/y/z helyről van, akkor lehet, hogy tényleg vírusos.
Ha téves riasztás, engedélyezni kell a fájlt az antivírusban.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,gyári lemez.
2011. márc. 11. 23:02
3/3 anonim válasza:
nézd meg hogy egyáltalán van e olyan telefon kinn a piacon. mi egyszer így szívtuk meg egy hamisított videokamerával. cdn ott is vírussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!