Ha elszabadul az Adware Generic, lesz valami baja a laptopomnak?
Figyelt kérdés
A vírust képtelenség törölni,mert azt írja, hogy nincs hozzá felhasználói jogosultságom, pedig én vagyok a rendszergazda.Na mindegy eddig oké, DE mivel az AVG 2011 Internet Securitym próbaidőre van, és az 7 nap múlva lejár....ez a vírusirtó karanténba zárta, de amikor le fog járni, akkor törli magával? vagy a vírus újra a gépen fog terjengeni, és újra kellesz telepíteni a winemet?2011. febr. 20. 16:23
1/12 anonim válasza:
Malwarebytes' Anti-Malware. Ingyenes, de nem fut "valós időben", heti ellenőrzésre és vírusírtásra használható. Az Adware reklámprogram, engem eléggé zavarna. Csökkentett mód és leírtod valamelyik programmal.
2/12 A kérdező kommentje:
csökkentett módban már próbáltam, de nem engedi, csak úgy,ha rámegyek a virusirtóra, akkor is a parancsokat kell beírni,meg úgy még ellenőrizni sem lehet
normál módban, rendesen letudom irtani?
2011. febr. 20. 16:33
3/12 A kérdező kommentje:
Malwarebytes -->ez van nekem is, és lehetlesz vele leirtani?úgyhogy ne kelljen hozzá rendszergazdai jogosultság?
2011. febr. 20. 16:34
4/12 anonim válasza:
A rendszergazdai jogosultság ahhoz kell hogy hozzáférhessen a merevlemezedhez a program, szóval mindenhez kell. Azt próbáltad hogy jobbgomb és futtatás rendszergazdaként?
5/12 A kérdező kommentje:
futtatni engedi, csak a vírust törölni nem
2011. febr. 20. 16:37
6/12 A kérdező kommentje:
engem is zavar, de annyira veszélyes a gépre?
2011. febr. 20. 17:32
7/12 anonim válasza:
Amíg csak reklámoz addig nem veszélyes, de gondolom hogy megmaradjon a vírusírtót kicselezi, és backdoor-okat nyithat a gépen.
8/12 A kérdező kommentje:
és miket reklámoz, pontosabban hogy zajlik ez?
2011. febr. 20. 18:15
9/12 anonim válasza:
Van rá megoldás. Kapcsold ki a rendszer-visszaállítást, inditsd újra a gépet, aztán ereszd rá a vírusirtót. Ez a System Volume Information az, amelyik sokszor a trójaiakat is helyreállítja. Ha leszedted, akkor megint inditsd újra és kapcsold vissza a rendszer-visszaállítást.
10/12 A kérdező kommentje:
és a mappáim , meg minden törlődni fog?
2011. febr. 20. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!