Tudtok olyan virusirtót amihez ingyenes a reg, esetleg 30napos proba ideje van? Majd ismét le tölteném.
Volt egy, de a neve nem jut eszembe, 30napos próba ideje volt, kellet egy email cim és még vmi. Le járt a 30nap ujra reg ujra le szdted és ismét jó volt.
SuperAntiSpyWare-t kivéve abbol jól laktam...
Avast Free.
Amúgy meg WIn7-re nem kell semmi.
Jujj! Hát Windows 7-re is kell azért valami.
Nagyon kíváncsi és tesztelni szerető ember vagyok. Nekem az ESET Smart Security vált be a legjobban. Amit kimondottan nem ajánlok az a AVG és az Avast. Ezeknél hatalmas a téves riasztások %-a. ESET-re sok a amatőr panasz... Crackelni, fixelni antivírust nem szabad. Olyan mint ha egy betörőnek adnál kulcsot, hogy locsolja a virágaidat :D
ESET NOD32-tőt szedegesd le havonta és jól konfiguráld be, akkor hibátlan.
Mindig ilyen gyakran riaszt? Hogy uj inditottam es mar egybol jott egy halom ablak, hogy scan comuter, es minen ujra inditaskor frissit es tolt le 200 mb+ frissitest vagy tudom en mit tolt le? Amugy 8 trojant szedett le es 200+ mas virust :))
Ugyhogy gondolom jo virus irto lehet, mert ezt a super anti spy ware nem nagyon tudta(free edition)
Az mi, hogy le szedted az összes counteromat? xD
Ha azt akarom ne szedje le őket mit csináljak? vagy csak silent mod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!