Milyen ingyenes vírusírtót ajánlotok?
Nekem win Xp m van és egy tökéletesvirusírtó programot hasznalok az !Avast névvel tökéletes bár párszor frissít de jobb minet a NOD32 merta legújabb virusokat vagy a legerősebbeket is mint pl egy Jeefo írtja de 1000-el szóval !Avast a király.
NINCSMIT
Nekem bevált a Microsoft saját vírusírtója.
OFF
Kedves előző!
INGYENES vírusirtóról szólt a kérdés, és az általad említettek egyike SEM az. Ha nem eredeti, vásárolt licenccel használod, akkor akárhogy is töröd fel, csak idő kérdése, hogy lebukjon a kulcs (akkor is, ha most azt írja, hogy x000 napig használhatod, nem lesz az egy év sem, jó esetben pár hónap). Sokat foglalkoztam ezekkel, és szinte minden megfordult a gépemen, de rá kellett jönnöm, hogy nem érnek annyi időt, vagy energiát, amit az ember a lopott cucc crackelésével tört, arról nem beszélve, hogy nem kell minden frissítéskor attól tartani, bevonták-e a kulcsot, amit rajtad kívül valószínűleg több tízezren használnak még, ezért azt mondom, hogy a legjobb és legegyszerűbb megoldás a legálisan ingyenes védelem. Ebben pedig még mindig Avast, + ésszel netezés + egy jó tűzfal. A középső összetevő hiányát semmilyen program nem pótolhatja = hülyeségre nincs orvosság.
Üdvözlettel: informatikus barátod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!