Milyen virusirtót ajánlotok?
Figyelt kérdés
avast ,nod 5 verzi vagy mást lécc ird le2011. nov. 20. 14:15
2/15 A kérdező kommentje:
az elfelejtettem irni hogy olyat akarok hogy ne fogja meg a gépet és játszani akarok az avast freet feltettem és a portal laggolt de seset 5 nél nem
2011. nov. 20. 14:21
3/15 anonim válasza:
ESET 5,eredeti kóddal (pl újság kód). Törten nem ér semmit egyikse.
4/15 anonim válasza:
egyiket se hidd el nem érdemes vírusirtót felrakni semmit sem segít inkáább tűzfalat rakj ;)
5/15 anonim válasza:
VIPRE Internet Security [link]
így tudod ingyen használni http://www.youtube.com/watch?v=VvCAg1_oD3U
6/15 anonim válasza:
AVG 2012 Free Edition. Kiválóan dolgozik, és nem kell szenvedni sem az újságkóddal, sem a próbalicenccel, sem egyéb más hülyeséggel. Ingyenes, tehát feltelepíted, és használod korlátlan ideig, ennyi a nagy titka.
8/15 A kérdező kommentje:
de ezek közül mék amékkel gamezok és nem fogja meg a gépet?
2011. nov. 23. 04:57
9/15 anonim válasza:
Nem amék, hanem amelyik. Az AVG nem fogja le amúgy.
10/15 Wadasz válasza:
Az AVG sztem semmit sem ér. Fenn volt a gépemen egy ideig egy csomószor futtattam le vele a gépemen tesztet és megmaradt olyannak amilyen volt (akadt) aztán meguntam és felraktam a nortont az meg egyből talált 10 vírust. Jó az egyszerűbbeket mint pl trójai meg win32 es azt megtalálja de én attól még nem ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!