Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen virusirtót ajánlotok?

Milyen virusirtót ajánlotok?

Figyelt kérdés
avast ,nod 5 verzi vagy mást lécc ird le
2011. nov. 20. 14:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a vipre sem fogja gépet viszont a norton meg a kaspersky igen játék hozz nem jó ha régi a géped
2011. nov. 27. 13:31
 12/15 anonim ***** válasza:
11-23 15:46 vagyok. Lényegében bármelyik megfelel, a lényeg, hogy a Kedves Felhasználó tudjon ésszel internetezni. Gondolom Ti is tapasztalatból beszéltek, én is ezt teszem. Nekem ez vált be, nektek az. A leglényegesebb viszont az, hogy legyen VALAMILYEN vírusirtó program a gépeden; ha nincs semmi, akkor van bajban az ember. Annak, aki nem tud ésszel netezni, annak meg tök mindegy. Őt a legtutibb Internet Security sem védi meg semmitől.
2011. nov. 27. 18:43
 13/15 anonim válasza:
Én kb. 1 éve VIPRE Antivírus Prémiumot használok (semmi mást), azóta soha nem volt vírusgondom. Korábban minden komolyabbat kipróbáltam már, mindig benyaltak valamit. Nagyon tudom ajánlani a Viprét, szerintem ma a legjobb. A www.vipre.hu -n vanegy tök ingyenes progi, a "Vipre rescue" amit ajánlott a telepítés előtt lefuttatni és totál tiszta lesz a géped. Ugyanis ha vírus (bármilyen) van a gépen, nem tudod felrakni a Viprét. (Rendszer és memóriaigénye a legkisebb, úgy dolgozik a háttérben, hogy észre sem veszed).
2011. dec. 25. 06:41
 14/15 anonim ***** válasza:
AVAST!7
2012. máj. 25. 19:25
 15/15 A kérdező kommentje:
de a vipretel se tudom éri vmi f-securet hiz ki az megnem jo meg ismerem is
2012. júl. 22. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!