Milyen ingyenes vírusírtót ajánlotok xp re?
Avast, Avira
Mellé letöltöd a Kaspersky Virus Removal Tool-t, ami valós-idejű védelemmel ugyan nem rendelkezik csak keresni tud, viszont ingyenes, és azért még is csak név a "szakmában".
Tehát feltelepíted az egyik ingyenes vírusírtót ami ellátja a valós-idejű védelmet, a kaspersky-t meg lefuttatod pl. hetente.
A vírusírtó mellé ajánlanék egy-két kémprogram eltávolítót is,
Malwarebytes
Spyboot search destroy
Microsoft Security Essentials
Sokan fikázzák, de nekem van összehasonlítási alapom. Nem rinyál és kérdez állandóan, mint egyes vírusirtók (pl. ESET).
Évekig a Norton Internet Security-t használtam, amivel tökéletesen meg voltam elégedve. Főleg a legutóbbi verziókkal, amik már nem zabálták a memóriát és nem fogták vissza a gépet.
A Microsoft Security Essentials-t lassan egy éve használom és teljesen meg vagyok vele elégedve. Vírust eddig még nem kaptam, nem rinyál feleslegesen és nem fogja vissza a gépet, valamint nem olyan bonyolult, mint a NIS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!