A BIOS Jelszavát hogyan tudnám a jelszó tudta nélkül törölni?
Igen ezt ismerem ezt is akarom csinálni majd, csak ugye az XP is le van jelszavazva, (rendszergazda) na most ahoz már megvan a megoldás, (Csökkentett módban be lehet lépni, és beállítani hogy ne legyen jelszó), meg vannak olyan cuccok amit ha kiírsz és arról bootolsz (ezt nem értem, bootolni nem lehet mert a BIOS jelszavas! De még videó is volt) na most valami hasonlót gondoltam a BIOS-ra is.
Na most ha nincs más akkor az elemes megoldás jön.
Ha az elemes trükk nem válik be, megkeresed a CMOS jumpert( egy három tűs csati, két tűt foglal) átteszed a másik szélére, bekapcsológomb megnyom---nem történik semmi, visszateszed a helyére a jumpert, és ha jól csináltál mindent akkor alaphelyzetbe van a BIOS. Az alaplapi elem környékén van a jumper.
A Windowsban a fiók jelszavát csak a jelszóval tudod törölni. Linux live cd elindít, és szépen kimásolod a számodra fontos adatokat és reinstall windows. Petya
linuxos is jó megoldás, bár nekem sikerült a win7es trükk, azért irtam azt. xp alatt meg nem próbáltam ilyeneket
a jumpereset meg megjegyzem :D +
Egyenlőre elég hogy a XP jelszavát feloldom holnap, aztán majd ha kell akkor a jumpereset megcsinálom.
De most az Elemes, vagy a jumperes jobb?
A saját gépemen tudom hol a Jumper, az is az elem melett van.
Annyit hozzá teszek hogy az iskolában, nagyon régi, "fekvő" vagyis olyan gépek amit lefektetsz az asztalra, és arra rá a monitor :D
Na most gondolom annak teljesen más elrendezése van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!