A tesó laotopján Sürgős pls (? ) tovább lent
Figyelt kérdés
Valami Fbi os vacakság h illegális fájlok vannak a gépen és hogy 50 dollár vagy euró átutalásával lehet feloldani de ez csak akkor van amikor csatlakozik WiFire2012. aug. 10. 16:25
1/6 anonim válasza:
LEtöltöttél valami olyan frissítést amit nem kellett volna! Informatikus könnyedén kiiktatja ezt a frissítést, vagy húzzátok újra a gépet.
Én se vagyok gépzseni de nekem ez jut eszembe.
Pár napja írta ki a gép h nem hivatalos a winem informatikus 10 perc alatt megoldotta. ez is olyasmi lehet.
2/6 anonim válasza:
Szerintem frissítésekhez semmi köze, csak egy szimpla kis vírus, ami próbál némi pénzt szerezni.
3/6 anonim válasza:
#2-vel értek egyet. Ez vírus lesz.
Eressz rá egy vírusirtót, nekünk meg 25-25-ben küldheted azt az 50 dollárt vagy eurót! :D :D :D
G.
4/6 A kérdező kommentje:
nagyon vicces.. ^^ ellenben én félig gépzseni vagyok amivel az informatikus a windowsodat csinálta az a windows 7 loader ennyit tudok mondani
2012. aug. 10. 22:40
5/6 A kérdező kommentje:
am asszem a probléma megoldódott tesómat nem kérdeztem de ezek szerint igen
2012. aug. 10. 22:41
6/6 anonim válasza:
Hát, én még félig sem érzem magam gépzseninek, de akkor is azt javaslom, hogy futtass egy vírusirtóval egy lehetőleg boot-idejű vírusirtást. Google segít.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!