Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valami jó vírusirtó laptopra...

Valami jó vírusirtó laptopra (Windows 7 Professional)?

Figyelt kérdés
Mint utólag kiderült az a drága jó ember, aki feltette a laptopomra a windows-t, nem rakott rá vírusirtót, és hogy még kedvesebb legyen, ezt nem is közölte, úgyhogy, ha valaki tudna ajánlani vmi jót, azt szívesen venném.

2012. aug. 10. 15:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9/10 szia igazad van a panda cloud nem nékül is müködik csak nem nékül nem anyira jó,de az az egyetlen vírusirtó ami net nékül is működö képes(valamenyire)mert a normálisaknak kell adatbázis frissítés

avast igaz terheli a gépet nekem tökéleten müködöt az avast 6 csak voltak vele kisebb gondom amire kikerült az avast 7 annál olyan súlyos volt a helyzet azóta nem bizok meg az avastba:(de tudom hogy soknak bevált,de nálam megjelentek ezek a gondok

10/10 igazad van az mse nek a teljen ellenörzése tényleg elég hossu de nagyon nagyon hosszuna,tudom is hogy mért a keresési motor a 4.0=1.0 sal

2012. aug. 10. 20:10
 12/17 anonim ***** válasza:

# 11/11 Szia. Persze, net nélkül kevésbé hatékony, de a semminél jobb. Sajnos nekem elég gyenge gépem van és az AVAST! egy kicsit kifogott rajta. Egyébként szerintem egyáltalán nem rossz. Nálam soha nem okozott kék halált. Szépen tette a dolgát csak visszafogta a gépet.

Az Avira Antivirről mit gondoltok? Én még a Vista-n próbáltam ki, de valahogy nem igazán vált be. Víruskeresés közben állandóan lefagyott a gépem és 1 - 2 hét után kikapcsolt magától és sehogyan sem lehetett visszakapcsolni(A vírusirtó kapcsolt ki nem a gépem). Pedig elvileg 1 hónapig volt akkor érvényes az ingyenes verzió. Szintén még Vista-n használtam AVG-t az akkor még nagyon jónak tűnt. Most már nem tenném fel újra a gépre. Az újabb verziói már nem jók. Az MSE-t csak kb. egy órára tettem fel a gépre, de nem nagyon volt kedvem tesztelgetni ezért is kérdeztem a véleményeteket róla. A Comodo vírusirtóját nem próbáltam, de az egyik haveromnak bevált. Mondjuk csak nagyjából egy hónapja használja. Az meg kevés idő a tesztelésre. A Nortonról mi a véleményeztek? Én mikor vettem a gépemet, akkor fel volt rá telepítve a 30 napos próbaverziója, de annyira visszafogta a gép teljesítményét, hogy le is töröltem és akkor kezdtem el kipróbálni néhány vírusirtót. Én azt olvastam, hogy már egész sokat javult a Norton.

# 10/11 Kösz, hogy leírtad a véleményed az MSE-ről.

2012. aug. 11. 06:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

10. vagyok.

Aviráról véleményem: sok a téves riasztása tűzfala jobbra balra kérdezget... Szóval nem tenném fel senkinek se az Avira-t a gépére.

Norton: szerintem elég jó csak kicsit rosszul programozták. Annó fent volt a gépemen elmentem kicsit otthonról és beindítottam egy keresést és bepipáltam,hogy álljon le, de mire hazaértem még a gép ment és várta a norton, hogy válasszak mit csináljon a vírusokkal... Én nem bízok benne.

Comodo szerintem elég jó amikor nekem volt meg voltam vele elégedve amikor volt akkor internet security 2012 pro volt a gépemen 365 napos kulccsal 2011 es verzió alapból avval települt és abból másoltam ki.

2012. aug. 11. 09:43
 14/17 anonim ***** válasza:
szia én vagyok a a 11 : hallatom már olyan esetről hogy valaki felette a barátja gépének az avastot és nem is akart beindulni ezért mondtam rá hogy instabil bár én azt nem értem hol jó,hol nem de mind1 ,ja meg egy tanács a fizetős tűzfalak semmit se érnek max a kasperky é elfogadható ezzek a legjobb tűzfalak comodo,zone alarm,outpsot(a pc tolls tűzfala fejlesztésést abba hagyták) tűzfal és ezek ingyenesek itt egy kép: [link] bár azóta sokat fejlödöt a comodo tűzfala az még 3.0ás verzió a mostani 5.1es bár itt e fizetös outpost tűzfalát tesztelték de azt is meg lehet szerezni ingyenes változatba,de ahogy látod hogy ütik le a fizetösöket szóval enyi a fizetös tűzfalaknak:P nem tudom hogy mi baj lehetet neked az avirával,elig terheli a gépet a vírusfelismerése jó,de vannak téves riasztásai abbe nem hal belle a gép ,nálam nem is volt téves riasztás az a baj vele hogy 1 év után újra kell telepíteni mert nem tudja egy idö után frissíteni magát,avg jónak tünik de a gyengébb géepket lenyomja,meg a vírusfelismerése nem a legjobb de elfogadható.az mne-nek még sokat kell még fejlödnie, a régebbi vírusokkal még küzködik meg a védelmeket is fejleszteni kell benen ,de ahogy gondolom a microsoft még felfogja fejleszteni,de még most is elég jó otthoni felhasználoknak, a Comodo kitünő le igy gyözi avirát vírusfelismerésbe,avatot is ,avg-t panda cloudot is ,mse-t is,csak voltak vele ikon megjelenési problémák,de mairem egtaláltam a megoldást,addigral eszedtem,de amúgy kiváló,hu a nortonaz nem ingyenes del ehet használni 90napig ingyen alacson gépigény,de nekem a keresési modja nem tetszet mert hogy kizást sok mappát mert direkt kihagyja a buta azt hiszi hogy oda nem kerülhet vírus igy nem biztam meg benne ,de az se rossz.jam eg a 10. a comodo prémium(vagyis az ingyenes változat) a pro közöt nincs sok különbség max annyi hogy van wifi védelme,meg ha vírustalál több a támogatást kap a comodo gekbaditol,azmiat ugyan olyan jók most a felhasználo saját maga intézi el a vírust és okosan keresi a wifit és már ugyan olyan j lesz mint a fizetös:D (sajnálom a helyesirási hibákat nincs kedvem végig nézni :D
2012. aug. 11. 11:27
 15/17 anonim ***** válasza:

# 12/14 vagyok. Kösz a választ mind a kettőtöknek.

# 13/14 Az AVIRA vírusirtót Windows héten nem próbáltam még csak Vistan. Az újabb verzió nem tudom, hogy szuperál. A Norton pedig nagyon visszafogta a gépet azért is töröltem anno a gépről.

# 14/14 A Zone Alarm és az Outpost tűzfalakról én is sok jót hallottam már, de nekem a Comodo nagyon bevált ezért azokat nem próbáltam. Az AVG új verzióit nem nagyon próbáltam, de hallottam arról is, hogy egy kicsit gépigényesebb a kelleténél. Az MSE-t elég sok helyen dicsérték hogy egész jó, de akkor még nem az igazi. A Norton azt tudom, hogy régen legendásan memóriazabáló volt, akkor ezt a hibát már a jelek szerint orvosolták. :D

A Comodo vírusirtójáról nem sokat tudok. A haverom mondta, hogy kipróbálja, mert a tűzfala neki is bevált. Eddig még nem panaszkodott rá. :D Semmi gond van mikor nekem sincs nagy kedvem a helyesírásra figyelni. :P

2012. aug. 11. 12:18
 16/17 anonim ***** válasza:
15/15 igen a tűzfalak közt a legjobb a comodo az outpost pedig elig használ valamit,de az baj a hogy angol,meg elég érdekesen kérdez telepitetem valamit rámentem arra hogy allow és 3 szor ugyan azt megkérdezte gondolom biztosra akkart menniXDén kiprobáltam a zone alarm intenret securityt,az ugy letehrelte a gépemet hogy azzonnal leszdtem meg hallotam sokaknél is hogy nagyon terhelte a comodo terheleése a zone alarm meg az outpsot közöt van =tapasztalat)igaz talán közelebb az outposhoz,de az a legjobb tűzfal,meg nem is hiszem el hogy a norton gépzabáló volt de ezt a biztonsáűgi szoftverek tesztelgetését 2éve keztem azt hiszem,a comodo kitünő a defense+ meg a sandbox xal- tud harcolni az ismerelten vírusok ellen bár én hijánolom benne a web védelmet,vagy+avg linksacenner de az se nagyon szükséges rendes beállitással már több mint elég,most panda cloud+outpostot használok de vissza térek a comodora ,de ezzel ne értsétek ugy hogy rosz a panda meg az outpsot azok is jók,csak teszt ként tettem fel,azoknak ajánlom ezt a combináciot akiknek gyenge a gépjük ,panda felhasználoknak mondom érdemes bekapcsolni a url figyelöt,ja meg a panda telepitése után várjatok még 2 percet akkor kérdet rá hogy ingyenes vagy pro aktiválása
2012. aug. 11. 17:56
 17/17 anonim ***** válasza:
ja meg én az utobi napban kiprobáltam a kingsoftól a hvg irtak valamit ami igaz rá ,de szerintem agyon dicsirték könyü volt a telepités 1kantitásXD,kombatibilis más vírusirtó szoftverekkel de éreztem hogy a panda mellet húzta egy kicsit a gépem,de egyedül nemhuzná,bár a teszteken aztirták hogya vírusfelismerée gyenge de itt jól szerepelt: http://www.youtube.com/watch?v=BMmDQaTDPqQ&feature=watch_res.. de nézétek meg a comonteteket az a baj van vele hogy sok téves riasztása van én nem is tudtamamikor ellenörzést nyomtam hogy az vírus e vagy nem,nagyon sok téves riasztása van több mint az avirának ha anyi lenne mitn az avirának akkor már jó lenne nálam egy programot az inditó pultba vírusnak nézte kép [link] igy már nálam meg is bukot honnan fogja tudni a flehasználó hogy melyik vírus vagy melyik nem,bár ha nem lenen enyi téves riasztása elfogadhat ó lenen meg ez az nem eurpoa vírusirtó egy van neki a hirneve pl web rot,bullguardt,bitdefender
2012. aug. 11. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!