Valami jó vírusirtó laptopra (Windows 7 Professional)?
9/10 szia igazad van a panda cloud nem nékül is müködik csak nem nékül nem anyira jó,de az az egyetlen vírusirtó ami net nékül is működö képes(valamenyire)mert a normálisaknak kell adatbázis frissítés
avast igaz terheli a gépet nekem tökéleten müködöt az avast 6 csak voltak vele kisebb gondom amire kikerült az avast 7 annál olyan súlyos volt a helyzet azóta nem bizok meg az avastba:(de tudom hogy soknak bevált,de nálam megjelentek ezek a gondok
10/10 igazad van az mse nek a teljen ellenörzése tényleg elég hossu de nagyon nagyon hosszuna,tudom is hogy mért a keresési motor a 4.0=1.0 sal
# 11/11 Szia. Persze, net nélkül kevésbé hatékony, de a semminél jobb. Sajnos nekem elég gyenge gépem van és az AVAST! egy kicsit kifogott rajta. Egyébként szerintem egyáltalán nem rossz. Nálam soha nem okozott kék halált. Szépen tette a dolgát csak visszafogta a gépet.
Az Avira Antivirről mit gondoltok? Én még a Vista-n próbáltam ki, de valahogy nem igazán vált be. Víruskeresés közben állandóan lefagyott a gépem és 1 - 2 hét után kikapcsolt magától és sehogyan sem lehetett visszakapcsolni(A vírusirtó kapcsolt ki nem a gépem). Pedig elvileg 1 hónapig volt akkor érvényes az ingyenes verzió. Szintén még Vista-n használtam AVG-t az akkor még nagyon jónak tűnt. Most már nem tenném fel újra a gépre. Az újabb verziói már nem jók. Az MSE-t csak kb. egy órára tettem fel a gépre, de nem nagyon volt kedvem tesztelgetni ezért is kérdeztem a véleményeteket róla. A Comodo vírusirtóját nem próbáltam, de az egyik haveromnak bevált. Mondjuk csak nagyjából egy hónapja használja. Az meg kevés idő a tesztelésre. A Nortonról mi a véleményeztek? Én mikor vettem a gépemet, akkor fel volt rá telepítve a 30 napos próbaverziója, de annyira visszafogta a gép teljesítményét, hogy le is töröltem és akkor kezdtem el kipróbálni néhány vírusirtót. Én azt olvastam, hogy már egész sokat javult a Norton.
# 10/11 Kösz, hogy leírtad a véleményed az MSE-ről.
10. vagyok.
Aviráról véleményem: sok a téves riasztása tűzfala jobbra balra kérdezget... Szóval nem tenném fel senkinek se az Avira-t a gépére.
Norton: szerintem elég jó csak kicsit rosszul programozták. Annó fent volt a gépemen elmentem kicsit otthonról és beindítottam egy keresést és bepipáltam,hogy álljon le, de mire hazaértem még a gép ment és várta a norton, hogy válasszak mit csináljon a vírusokkal... Én nem bízok benne.
Comodo szerintem elég jó amikor nekem volt meg voltam vele elégedve amikor volt akkor internet security 2012 pro volt a gépemen 365 napos kulccsal 2011 es verzió alapból avval települt és abból másoltam ki.
# 12/14 vagyok. Kösz a választ mind a kettőtöknek.
# 13/14 Az AVIRA vírusirtót Windows héten nem próbáltam még csak Vistan. Az újabb verzió nem tudom, hogy szuperál. A Norton pedig nagyon visszafogta a gépet azért is töröltem anno a gépről.
# 14/14 A Zone Alarm és az Outpost tűzfalakról én is sok jót hallottam már, de nekem a Comodo nagyon bevált ezért azokat nem próbáltam. Az AVG új verzióit nem nagyon próbáltam, de hallottam arról is, hogy egy kicsit gépigényesebb a kelleténél. Az MSE-t elég sok helyen dicsérték hogy egész jó, de akkor még nem az igazi. A Norton azt tudom, hogy régen legendásan memóriazabáló volt, akkor ezt a hibát már a jelek szerint orvosolták. :D
A Comodo vírusirtójáról nem sokat tudok. A haverom mondta, hogy kipróbálja, mert a tűzfala neki is bevált. Eddig még nem panaszkodott rá. :D Semmi gond van mikor nekem sincs nagy kedvem a helyesírásra figyelni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!