2/6 anonim válasza:
Én tudok,de nincsen tűzfala.
[link] Felhő technológiával rendelkezik teljesen ingyenes. Mellé rakj fel egy Malwarebytes Anti Malware-t oldala: [link] mikor telepíted vedd le a végén a pipát ,hogy engedélyezed a PRÓ verzió kipróbálását. És sose aktiváld be pro verzióra és minden vizsgálat előtt frissítsd!!! Sok sikert hozzá. Azért ajánlottam mert felhővel rendelkezik ami eléggé előny lehet és ingyenes ami szerintem eléggé hasznos dolog.
3/6 anonim válasza:
HA nem tudnád mi az a felhő akkor elmondom röviden magyarán az adatbázis frissítés mellett még több vírust is felismer amit veszélyesnek érez azt elküldi a szoftver "Laborjába" Én is ezt használom én megbízok benne mellé akár még egy antiloggert is rakhatsz kémkedők ellen. [link] kulcs hozzá: 6103B6400E4985B3D53FAD1471D6B762 mától kb 2 évig érvényes a kulcs. Sok sikert hozzájuk...
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 8. 18:53
5/6 anonim válasza:
Én Panda Cloudot használok Comodo tűzfallal hetente egyszer pedig lefuttatom a Super Anti Spyware kémprogram eltávolítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!