Melyik a legjobb ingyenes vírusírtóprogram szerintetek?
Én Panda Cloudot használok már több mint egy éve Comodo Tűzfallal és még nem volt vírusos a gépem. Az AVAST! is nagyon jó vírusirtó, de a gyengébb gépeket egy kicsit visszafogja. Az AVG és az Avira nem a legjobbak. Az AVG már nem a legmegbízhatóbb az Avira pedig egy két hét után kikapcsol és sehogy sem lehet visszakapcsolni.
havi egyszer ha felrakok valami ingyeneset, hogy átvizsgáljam a merevlemezeimet, azután le is törlöm az egész antivírust.
Hiába kapcsolom ki a rezidens védelmet, reklámokat és idegesítő figyelmeztetéseket még mindig dobálni fog azután is.
És legalább nem lassul a gépem se. Nem megyek fel mindenféle oldalakra, és csak nagynéha telepítek dolgokat.
ESET Smart Security az nagyon jó!
Itt vannak a kódok mást ne használj, mert nem biztos hogy megbízható, kivéve ha valaki megvette neked.
NOD32-t nem ajánlom. Régen jó volt, ma már igen sok vírust nem észlel be sajnos. Ráadásul valahogy megcsinálták, hogy a tört verzió is csak 30 napig tudjon futni, utána védtelen lesz a számítógépet.
Én az Avast-ot, a Kaspersky-t ajánlom vagy az AVG-t.
"NOD32-t nem ajánlom. Régen jó volt"
Jah.. Én is évekig használtam a 2xx-es verzióját, akkor nagyon jónak számított. De aztán eltoltak valamit csúnyán. Én Avirát javasolnám (vagy használj OSX-et:D)
Egyébként nem csak vírusirtókkal lehet védeni a gépet. Ott van a hivatalos MS. féle "DropMyRights" a böngészőkhöz mondjuk, meg pl. a sandboxie, vagy neadjisten a virtuális gépek. Vagy használj OSX-et:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!