Az outpost 7.5.2 tűzfal ingyenes?
Figyelt kérdés
Letöltötem ezt a tűzfalat [link] de a telepités után azt írja 30nap múlva lejár kéne ahhoz licensz azt ingyen lehet szerezni vagy nem ,de én azt hittem hogy ez a program ingyenes vagy hol tudom ingyen letölteni ha lehet magyar nyelven vagy az ha nem lehhet akkor németűl2012. jún. 25. 10:58
1/14 anonim válasza:
Tűzfalnak használj Comodot.
Az garantáltan ingyenes és az egyik legjobb.
2/14 A kérdező kommentje:
de az nekem nem vált be mindenkinek más válik
2012. jún. 25. 11:04
3/14 A kérdező kommentje:
[link] amugy találtam egy régebi verziót szerintem ez ingyenes szerintetek?
2012. jún. 25. 11:07
4/14 anonim válasza:
Igen, ingyenes verzió. Ezt használom, átlagfelhasználónak tökéletesen megfelel.
5/14 A kérdező kommentje:
meg még egy kérdés lesz egyuj gépen azon windows 7 lesz rajta de ezt itják Operációs rendszer: Windows 2000/XP/Vista
akkor nem jó Windows 7re?
2012. jún. 25. 11:16
6/14 anonim válasza:
Én XP-n használom. Valószínűleg nem lesz a win7-tel kompatibilis. Viszont van egy jó kis kombo, a teljesen ingyenes ZoneAlarm Antivirus+Firewall (Kaspersky motorral) ami win7-es is megy, csendben dolgozik és igen hatékony.
7/14 A kérdező kommentje:
hallotam már a zone allamról de azt irták róla hogy sok mindent megkérdez és az a rosz benni nekem ezér vált be az outpost mert nem kérdezet és csendeb csinálja amit csinálnia kell még körülnézek a neten hogy nem talák e win7re
2012. jún. 25. 11:42
8/14 A kérdező kommentje:
ugy názz ki hogy az uj 7es verzió nem ingyenes mint az elöző akkor win7re akor a zonealarm kell és most lecserélem a fizetös7es az ingyenes 6osra köszönöm a válaszokat
2012. jún. 25. 11:51
9/14 A kérdező kommentje:
nem értem ennél is azt irja ki hogy 30napos proba idö mit tegyek?
2012. jún. 25. 12:20
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!