Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A g-mailtől kaptam ezt, mit...

A g-mailtől kaptam ezt, mit jelent?

Figyelt kérdés

Someone recently tried to use an application to sign in to your Google Account, (az én e-mail címem). We prevented the sign-in attempt in case this was a hijacker trying to access your account. Please review the details of the sign-in attempt:

Tuesday, July 24, 2012 10:38:32 PM GMT

IP Address: 216.58.148.1

If you do not recognize this sign-in attempt, someone else might be trying to access your account. You should sign in to your account and reset your password immediately. Find out how at [link]

If this was you, and you want to give this application access to your account, complete the troubleshooting steps listed at [link]

Sincerely,

The Google Accounts Team

2012. aug. 5. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Változtasd meg a jelszavad...tömören.
2012. aug. 5. 13:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Valaki az USA-ból akart belépni a fiókomba?Hogy lehet ez?Egyáltalán honnan szedte az e-mail címemet?
2012. aug. 5. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Lopják az email-címeket és ezért feltörik, amelyiket lehet. Egyébként egy Gmail-es postafiók (pl. hovamegyek@gmail.com) egyáltalán nem árulkodik arról, melyik országban él a tulajdonosa.

Cseréld le a jelszót.

2012. aug. 5. 15:24
 4/4 kuka15 válasza:
Itt van: [link]
2012. aug. 19. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!