Vírust kaptam be ami 1 hét alatt tönkre teszi a gépem. Vmi ötlet?
Imvun küldte egy gyerek ezta vírusos linket előtte egy szöveg volt vmi your photos meg ilyenek nah én arra kattoltam rá h photos10 ez egy rar fájl volt én meg lementettem,és futtattam majd írta a gyerek NEE NYISSÁTOK MEG EZ VÍRUS!!!Nah és azóta van mikor befagy a egér mutatóm úgy tom elindítani ha megnyomom az alt+ctrl+deletet
De mindig ugrál pár ablak pl a skyp,hogy adjam meg a számom.Nah haveromat kérdeztem és mondta h újratelepítés v agépemnek k.o.De aza srác aki küldte mondta h a haverjaának úgy sikerült letörölni h megkerestette enortonnal.Most meg ő is sceneli.Nah nekem magyarl van és gyorsan is végzett 7 fertőzött fájlt talált de azok közül csak egyet akart törölni...Nah azt ki si töröltem.De még mindig ezt a lassulás meg laggolást csinálja.Most még kerestetem...18 vmi fertőzött izét talált 17 cookie akármi emg 1 reklámprogram.Ez lehet a laggolás okozója vagy keressek tovább? Mit tegyek nagyon ki vok.
tegyél fel egy normális vírusirtót (lehet akár ingyenes is, pl Avast), vagy szedd ki a vinyódat, és csatlakoztasd egy olyan géphez, amin már van egy jobb irtó
ezután takarítsd ki, és öröm és bódottá
Nem írtad le, hogy milyen vírusirtód van, de avastnál van olyan, hogy rendszertöltéskori vizsgálat.Azt futtasd le, és ha megkérdezi, hogy mit csináljon a fertőzött fájlokkal, akk. válaszd a mindent töröl opciót.
Ha ez sem segít, akkor újratelepítés.
Nortonom van..és most megatlálta amit mondott a srác ,hogy aza neve a vírus neve:Trojan.FakeAV
>< msot ezt ,hogy töröljem vagy kitörli magától?
Szia!
Szerintem annyira nem komoly.
Elöszőr nézd meg, hogy éppen milyen programok futnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!