Boztonságos notebookal lemezt írni? Mi a véleményetek a CDBurnerXP programról?
Lehet hát, de én nem javaslom a nerot, egy kalap szart nem ér az egész.
A progi meg elég jó, kis méretű, de nagyon jó munkát végez.
"kb 1hónapja az íróban felrobbant egy lemez"
WTF!!? Miféle író volt az? Vagy inkább miféle lemez? Az hogy notebook semmivel sem jelent nagyobb kockázatot, ha megtörtént vele akkor ugyanúgy megtörténhetett volna egy PC-vel is. Jobban mondva NEM kéne megtörténnie egyikkel se.
Valamelyik gyártónál asztalt kellett volna borítani ahelyett hogy 1 hónap után lecseréled.
"vagy nagyobb sebességre állítottad az írást mint amit a lemez elbírt, lásd Állítólag"
Anno az 52x LG írók korában még el tudom képzelni, de manapság nem hinném hogy ilyen előfordulhat. Pláne hogy az írható lemezeken a metaadatok közt azért megjelenik a maximális írási sebesség, és szerintem egy mai író azért kell hogy legyen annyira inteligens hogy ezt figyelembe vegye. Arról nem is beszélve hogy mostanság már a DVD is elavultnak számít aminek az optimális fordulatszáma nagyságrendekkel elmarad attól ami szétrepesztheti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!