Melyik vírusirtót válasszam, szerintetek melyik a megbízhatóbb?
Avast vagy AVG? Vagy esetleg más ingyenes szoftver? Nem igazán vagyok otthon ebben a témában.Sajnos csak ingyenes verzió jöhet szóba! Tört,crakcalt irtókat meg nem hiszem hogy érdemes lenne használni. De kíváncsi lennék mi a véleményetek az ilyen szoftverekről is!
Köszönöm előre a segítséget!
Microsoft Security Essential: Tök ingyen van
AVG felejtős az egyik legundoríróbb vírusirtó
Még az AVAST-ot ajánlanám de azt is telenyomták reklámmal
4.8 volt az utolsó amit használtam AVAST-ot
Viszont a Security Essential teljesen jól működik és nem zaklat állandóan téves riasztásokkal mint a társai
Amúgy ezeknek a riasztásoknak a nagy része véleményem szerint csak reklám hogy fizess elő meg ilyesmi mert a progi csomó vírust talált a gépeden "ugye milyen jó kis program?" "naaa vedd már meg" valójában pedig a 90% nem is vírus...
Talán az AVG volt az a vírusirtó ami fogta magát és kiírta hogy melyik meghajtón mennyi vírus van. Javítsatok ki ha tévedek.
A probléma ezzel csak annyi hogy teljesen friss rendszer volt a gépemen mégis 11 vírus??? hmmmm :D
Ezt a kérdést inkább itt tedd fel:
Vagy olvasgasd, párszor már megválaszolták, de ezek a dolgok mindig változnak, ahogy a világ is :)
Ezzel teljesen egyetértek...
Azért valamilyen vírusirtót tegyél fel a gépedre hogy védelem legyen rajta mert KELL!
nem véletlen hívja föl rá a Microsoft rengetegszer a figyelmet
de ne azért mert Drága!
Mivel ezeknek a cégeknek valamivel fönt kell tartani a látszatot hogy a programjuk működik, és állandóan vírust jeleznek.
Avast 7-et és Comondo tűzfalat párosítva választottam.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!