Origin accountom ellopták?
Azt hiszem ellopták origin accountomat. Nem tudok fellogolni se originre se battlelogra. Pár napja frissítette magát az origin utána még betudtam jelentkezni de ma már nem. Próbáltam e-mailemre küldetni ilyen ellenőrző levelet de nemjön meg. Mind originröl mind battlelogrol megpróbáltam küldetni de nem küldenek semmit. Csak origin és battlelog szórakozik velem vagy tényleg ellopták az accountom?:D
Lefuttattam egy víruskeresést is de nem talált semmit. Bár az kicsit fura volt hogy egyik torrent oldalt amikor megnyitottam azt írta hogy ip alapján bannoltak és egy teljesen más ip-t mutatott mint az enyém. De ezen egy ujraindítás segített.
Nekem is volt a napokban olyan, hogy mindig amikor be akartam lépni originre azt írta nem jó a jelszó. Én is küldözgettem az emlékeztetőket, és általában meg is jöttek. De egyszer egy csomó időt kellett várni. Lehet, hogy az originnel van a baj.
Ha azzal, akkor mondjuk délután 7-kor küldj magadnak egy jelszó megváltoztatás igénylést, majd másnap 8-kor meg lépj be, mert addig elég sok idő van, és a kulcs 24 óráig érvényes!
Ha ellopták azt így tudod megnézni:
Beírod a gugliszba, hogy xf battlelog.
Az xy-ba képzeld a neved.
Ráklikkelsz értelemszerűen a saját logodra, és megnézed, hogy mikor léptek be utoljára, ha akkor, amikor te elveszítetted a pw-t, akkor nincs baj, de ha mondjuk azt írja, hogy 2 órája, az már ciki!
Akkor fordulj EA Supporthoz...
Ha már megvan a dolog, akkor ha írsz egy privit bene vagyok húzásban :D :P
Lehet, hogy az originnel van a baj.
Ha azzal, akkor mondjuk délután 7-kor küldj magadnak egy jelszó megváltoztatás igénylést, majd másnap 8-kor meg lépj be, mert addig elég sok idő van, és a kulcs 24 óráig érvényes!
Bocs kérj kódot 7-kor, és másnap 6-kor nézd meg :P
Egyéb hibákért is sorry! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!