Vírusvédelemre meik a jobb?
Meik a jobb ? nem ellenőriznek túl, lassítják ezzel be a gépet de érzékelnek mindent ?
1. BullGuard
2. ArcaVir
3. Avast
4. VIPRE
5. Dr.Web Security
6. AVG
7. McAfee
Nincs olyan hogy legjobb vírusírtó.
Az a legjobb amit használsz.Legyen teljes változat napi frissítéssel nem krekkelt buherált.Én Avast-ot használok a 7. verziónál tart az ingyenes változat és igencsak jól végzi a dolgát.Jó véleményeket hallottam a Kasperski-ről is de nem próbáltam mert meg vagyok elégedve a sajátommal.
Az előttem szóló nagyon korrekt választ adott.
Én is Avast-ot használok nekem is bevált, volt már fenn a gépemen Avg-is az is jó volt.
Valamelyiket próbáld ki, talán elnyeri a tetszésed.
A buherált vírusirtókat tényleg kerüld el.
Még valami BullGuard, ArcaVir, Dr.Web Security, McAfee, ezeket én kerülném, hozzáteszem nincs velük tapasztalatom, ez az én véleményem.
Nekem ESET NOD 32 Antivirus 4-em volt aztán azzal nem találtam egy virust se utána letöltöttem az ESET SMART SECURITY-t azzal kapásból 7 vírust találtam
Innen tudod letölteni: www.eset.hu de csak a próbaverziót és ha tetszik neten keress hozzá serialt
és aktivál Itt vannak a serialok:www.nod.uw.hu be kell írnód a felhasználó nevet és a jelszót
írok 1 11.-iket
meg 1 12.-iker is :D
microsoft essential security
Avira
ez a 2 a legjobb szerintem és ingyenesek is
de mostanában és
microsoft essential security-it használok és meg vagyok vele elégedve ne huza a gépet magátol frissit akkor se húzza mint más egyéb vírusirtók
Kösz a válaszokat :D
Fura kérdés: Portable vírusirtót ki tud ?
Én azért nem bízok ezekben de jobb mint semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!