Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Meilyk jobb Virusírto? Az...

Meilyk jobb Virusírto? Az avast 6 vagy az avg 2012?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Valamelyik.

(Ez egyéni izlés kérdése.)

2012. jan. 14. 09:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Avast. Sokan jobbnak tartják mint a NOD32-t. Csak a nod nem zabálja annyira a gépet. AVG-t nem használtam még viszont az Avast-el nem volt semmi gond.
2012. jan. 14. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Az avast! úgy nem jó, ahogyan van.

Az AVG legújabb verziójáról sokat ódákat zengenek.

2012. jan. 14. 13:06
 4/7 A kérdező kommentje:
AVG-t raktam fel végűl
2012. jan. 14. 17:04
 5/7 Bari Zoltán válasza:

nos itt egy jó tipp remélem elolvasod sokan azt tartják kell egy jó vírus ölő a gépre igen ez tény és való nem árt ha van a gépen vírusprogram, és én azt mondom hogy nem is az a lényege a dolognak hanem az hogy a vírust alapból nem szabad a gépre engedni ez a program a tűzfal a gépen alapból települ a windowsal de az gyenge ezért engedi fel a rossz indulatú programokat amik persze vírus hordozók is egyben és lassítják a gépet sőt egy komolyabbnál csak az újra telepítés jöhet szóba Én rengeteget internetezek és gépeket szerelek lassan 8 éve és rengeteget bajlódtam ezekkel a programokkal melyik is a jó az awasttól a nod ig tehát mindent ki próbáltam az ég világon kivéve a fizetős dolgokat nem és megtaláltam a legjobbat én akinek telepítek gépet ezt fel is teszem rá hisz nekem ez garantálja hogy kettő hónap múlva nem hozzák vissza a gépeket és sajna ezzel az üzletemet rontva de nem is ez a lényege hanem a bizalom legalább is engem ez érdekel és az hogy szeressenek az emberek nos a program neve a Comodo internet szekuriti

mit is tud: ez egy tűzfal ami alapból kiszüri a rossz programokat ez egy vírus irtó ami szinte mindent meg talál ha a tűzfal át engedné

és van egy harmadik része is az a sandbox ez egy fajta mappa ahol engedi futtatni az esetlegesen a tűzfal által blokkolt programot és te azt ismered hogy jó program tehát ha gázos is nem engedi a gépet piszkálni ha kérdésed van bátran írj

2012. jan. 16. 08:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Kösz a részletes leirást zoltán kifogom probálni a programot!
2012. jan. 16. 18:21
 7/7 Bari Zoltán válasza:
Igazán nincs mit :)
2012. jan. 17. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!