Meilyk jobb Virusírto? Az avast 6 vagy az avg 2012?
Valamelyik.
(Ez egyéni izlés kérdése.)
Az avast! úgy nem jó, ahogyan van.
Az AVG legújabb verziójáról sokat ódákat zengenek.
nos itt egy jó tipp remélem elolvasod sokan azt tartják kell egy jó vírus ölő a gépre igen ez tény és való nem árt ha van a gépen vírusprogram, és én azt mondom hogy nem is az a lényege a dolognak hanem az hogy a vírust alapból nem szabad a gépre engedni ez a program a tűzfal a gépen alapból települ a windowsal de az gyenge ezért engedi fel a rossz indulatú programokat amik persze vírus hordozók is egyben és lassítják a gépet sőt egy komolyabbnál csak az újra telepítés jöhet szóba Én rengeteget internetezek és gépeket szerelek lassan 8 éve és rengeteget bajlódtam ezekkel a programokkal melyik is a jó az awasttól a nod ig tehát mindent ki próbáltam az ég világon kivéve a fizetős dolgokat nem és megtaláltam a legjobbat én akinek telepítek gépet ezt fel is teszem rá hisz nekem ez garantálja hogy kettő hónap múlva nem hozzák vissza a gépeket és sajna ezzel az üzletemet rontva de nem is ez a lényege hanem a bizalom legalább is engem ez érdekel és az hogy szeressenek az emberek nos a program neve a Comodo internet szekuriti
mit is tud: ez egy tűzfal ami alapból kiszüri a rossz programokat ez egy vírus irtó ami szinte mindent meg talál ha a tűzfal át engedné
és van egy harmadik része is az a sandbox ez egy fajta mappa ahol engedi futtatni az esetlegesen a tűzfal által blokkolt programot és te azt ismered hogy jó program tehát ha gázos is nem engedi a gépet piszkálni ha kérdésed van bátran írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!