Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nagy baj h nem használok...

Nagy baj h nem használok vírusirtót?

Figyelt kérdés

Régebben fent volt a nod32 kb 1.5-2éve de már meguntam h minden programra téves riasztást adott ki amit aztán négy db "biztos h tovább akar lépni" kérdésre válaszolva lehet elhárítani,ezért úgy döntöttem h nem fogok ezzel szenvedni és bekapcsolom az amúgy -fost sem érő win xp tűzfalat -.Sokan mondják h áh tele van a géped minden szarral meg áh tiszta vírusos akkor biztos , én sebességben nem veszek észre különbséget szal amíg így nem mutatkozik addig nem érdekel, meg egyébként is kb 3-4havonta rakom újra a rendszert, elsősorban azért mert minden össze-vissza van és már nem tudok kiigazodni rajta...

Szóval nagy veszélynek vagyok kitéve? (:DD)

2009. jún. 22. 00:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

4éve nem kellett újratelepíteni a gépedet? :D

ÚR-ISTEN

Egyébként is ajánlott kb évente újra rakni , de 4évet kibírni ...egy oprendszerrel az már egy kicsit durva.

Amúgy meg nem a lassúsággal van baj akkor sem , jó persze lassabb mint mikor felteszem hanem már annyi minden van az 1,5 terrás winyón h már nem tudok kiigazodni rajta ezért van az hogy Format C,D,E,F,G, és megoldódott a probléma,aztán ha kell valami akkor lehúzom gyorsba 25/3 júpící nettel, ami meg amúgy sem kellett az minek legyen a gépen?

2009. jún. 22. 14:25
 12/13 anonim ***** válasza:
93%

igen, havonta letöltök egyett és megnézem h mivana gépemen, éshát nincs okom panaszra. aztán azzal az erővel törlöm is a vírusírtót.

kb énis évente rakom újra az xp-t, de nem a vírus miatt, hanem csakúgy mert szeretem a friss rendszert :D

amúgymeg nem nagyon töltögetek le hülyeségeket a gépemre, van kb 3-4 fontos programom amit hazsnálok, de azok állandóak és lemezen vannak.

2009. jún. 22. 15:05
 13/13 anonim ***** válasza:
90%
Vírusírtó nélkül tele vagy vírussal, féreggel, trójaival. Az Avira a legjobb ingyenes.
2009. jún. 23. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!