1/15 lindmayer válasza:
az avast, mert annak van ingyenes verziója, agy legalább is ha azt akarod, hogy folyamatosan frissüljön és ne kelljen crackelni( amivel előfordul, hogy rögtön virusos lesz a vírusirtód)
3/15 anonim válasza:
lámák, a kaspersky, de av-test.org és ott vannak a tesztek.
4/15 anonim válasza:
Avast! nekem eddig bevált nem lassítja a gépem folyamatosan frissít volt egyszer fent nod32 de az nagyon keveset tud...
5/15 anonim válasza:
Az ingyenesek közül az avast a legjobb. A fizetőseket meg nem tudom. Mindenesetre egy cég nem használhat ingyenes vírusirtót.
6/15 lindmayer válasza:
dehogynem: a microsoft vírusirtóját például használhatják ingyen
7/15 anonim válasza:
nem kell semmi... én havonta átlagosan több mint 300GB internet forgalmat bonyolítok le, már vagy egy éve bármiféle vírusvédelem nélkül és teljesen egészséges a gépem
8/15 anonim válasza:
futass le csak egy viruselenörzést ;)
9/15 anonim válasza:
Mindig van egy hősünk!
Ő nem használ vírusirtót, 120 éve dohányzik, sosem szed gyógyszert, nem használ kotont, a gépe nem fogyaszt áramot.
10/15 A kérdező kommentje:
7. honnan tudod hogy vírusmentes ha nincs is vírusirtód?
2012. ápr. 6. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!