Anyám lejelszavaztatta a gépem, mit tegyek? HELP!
Biztos azt akarta hogy ne gépezz. Megoldotta. Kész. Egyébként ezt hogy írtad, ha nem tudsz gépezni? :D
2012. márc. 23. 18:15
2012. márc. 23. 18:18
3/10 anonim válasza:
Persze benne van a gépházban keresgélj ott és megtalálod.
2012. márc. 23. 18:21
Nyilván okkal tett rá jelszót. Ha nem vagy elég okos ahhoz, hogy megoldd a helyzetet, akkor tedd azt, amit szerintem anyud is el akart érni: TANULJ!
2012. márc. 23. 18:46
Ha rendszergazda vagy, akkor ezzel meg tudod változtatni vagy eltávolítani a jelszót anélkül, hogy az anyád jelszavát tudnod kéne: Start->Minden program->Kellékek->Parancssor. beírod: net user [felhasználóneved] *
Most kéri az új jelszót - ha eltávolítani akarod, ne írj semmit oda. Bár nem mutat semmi karaktert a jelszóból, de attól még írja, ne ijedj meg.
2012. márc. 23. 19:14
Kedves #5! Olvasd el, mit írt a kérdező:
"amint bekapcsolom a gépet egyből kéri."
Azaz a BIOS lett lejelszavazva, tehát fölöslegesen adsz neki windows jelszóhoz tippeket.
2012. márc. 24. 08:19
7/10 A kérdező kommentje:
Nem kértem okoskodós üzeneteket, nyilván megvolt rá az oka, igen, de ettől még nem fog megjönni a tanuláshoz a kedvem -.- Nem akarok új jelszót és nem is akarom kitörölni, mert akkor nyilván rájönne, hogy valamit csináltam a géppel, egyszerűen csak meg akarom tudni a jelenlegi jelszót. Ez hogy lehetséges?
Attol fugg a bios van lejelszavazva vagy a windows ?
Ha a bios akkor max le lesheted mikor beuti... Kinezni nem igazan tudod ... Legalabbis a lehetosegeid nem adottak ra... Kiutni egy jumperral lehet de azt anyad tutti eszre veszi...
Ha csak a windowst akkor ... : [link]
2012. márc. 24. 21:22
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Azt hiszem, hogy a bios van lejelszavaztatva, mivel rögtön a bekapcsolást követően kéri a jelszót :( Akkor majd megpróbálom valahogy ellesni :P Köszi mindenkinek, aki normális választ adott.
Mond meg neki, hogy hozzon létre neked egy korlátozott felhasználói fiókot. Korlátozott jogokkal sok mindent nem tehetsz meg (pl. letöltés, telepités), de pl. netre fel tudsz menni. Több a semminél.
2012. márc. 24. 22:13
Kapcsolódó kérdések: