Valaki plz segitsen a biossal kapcsolatban (többi lent:D) (? )
Figyelt kérdés
az történt hogy ujra kellet raknom a gépemet mert beállt a kék halál-.- nem ez a lényeg hanem amikor beléptem a biosba hogy cd ről bootoljon megváltoztattam a jelszavat is (a biosnak) hogy : kő és elfogadta az ékezetet de miután ujra megprobáltam belépni nem fogadta el a kő-t mint jelszo hanem vami 8 betüs jelszavat kért szóval hogy tudnék betörni a biosba?:O2012. márc. 19. 16:39
1/7 anonim válasza:
Gratulálok
sehogy
szerviz 2 hónap alat megcsinálja
2/7 A kérdező kommentje:
nemhiszem.. lehet resetelni a biost de szerencsére cdröl bootol szal annyi a szépség hiba hogy várnomkel ugy 2 percet miután bekapcsol és ha elrontom legalább ujratom rakni:D
2012. márc. 19. 16:52
3/7 anonim válasza:
Az alaplapodon található egy gomb elem. Vedd ki pár percre, majd tedd vissza.
4/7 anonim válasza:
Lehet resetelni bios t
akor miröl is kérdezel?:)
5/7 A kérdező kommentje:
jojo csak nemtuttam hogylehet resetelni de ezt a gombelemest már probáltam és nemadta.. amuugy ez miért resetelné?:o
2012. márc. 19. 17:48
6/7 anonim válasza:
pedig az elem segit,ha kiveszed 10-15 percre,mert akkor elvileg reseteli biost,minden visszaáll gyárira..ha meg nem,frissitsd gyártó honlapjáról.az sem baj,ha nincs frisebb,elég eggyel kisebb verziószámot is telepiteni,aztán ha valamimiatt nem mükszik ugy,frisitheted arra amelyiknél elfelejtetted jelszavad :)
+1: ha tudod biosod tipusát pár gyártónak vannak rejtett jelszavai,ami lehet más jelszót használsz,de ez belevan épitve és elfogadja.(elvileg)
Award BIOS:
Condo
AWARD_SW
J332
589589
AWARD?SW
lkwpeter
aLLY
j262
j332
AMI BIOS:
A.M.I.
AMI_SW
AMI?SW
Phoenix BIOS:
phoenix
Yuki
7/7 A kérdező kommentje:
ahha nekem ami biosomvan.. hát megnézem mükszike ugy:d
2012. márc. 24. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!