Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért nem bukott le eddig az...

Miért nem bukott le eddig az teljes Anonymous? (csak érdekel engem nem akkarom csínálni! )

Figyelt kérdés
Mert ugy tudom hogy a hackereket ip cím alapján szoktak általában lebukni vagy a nagyszájúak meg bevalják hogy ök csínálják mert azzal akkarnak menőzni hogy ök csínálták.13 éves vagyok a chipben hallotam róluk mit az édesapám vett nekem.Meg megláttogatom kíváncsíságbol az anonplus.bombhellzet ugy nem lesz semmi bajjom?
2012. márc. 15. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Ezt hívják profizmusnak. Nyilván van annyi eszük hogy nem terjesztik hogy ők voltak, meg minden féle proxy mögül támadnak meg a fene tudja milyen "bújtató" trükkjeik vannak még.
2012. márc. 15. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bekaptál egy helyesírás elrontó vírust, szóval futtass egy vírus irtást. Amúgy azért nem kapják el őket, mert nem hülyék. A hackerek nem az otthoni 5 megás t-home-os netről szokták a csúnya dolgaikat intézni.
2012. márc. 15. 14:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Kösszönöm szépen a normális válaszokat 13 évesen érdekel engem a minden fajta bűnözés de tisztelséges leszek felnőtt koromban de zsarú sem leszek.
2012. márc. 15. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az interneten nem is olyan nehéz elrejtőzni, ha az ember kicsit is ért hozzá.

Akik pedig ilyen volumenű támadásokat végre tudnak hajtani, végképp tudják a módját ennek.

2012. márc. 15. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:

VPN

Proxy

2012. márc. 29. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:

A VPN nem pont erre való, de a proxy jó válasz.

(Persze többszörös, anoním proxy láncok kellenek a biztonsághoz.)

2012. márc. 29. 18:32
 7/7 anonim válasza:

Lebukni :D olyan a kibernetika világában nem létezik :D

Proxy /

IP / ajanlatos hasznos ugyes kezelhetoseg Tor / Tor email klient :)

2012. máj. 3. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!