Ha feltörte valaki a facebookomat akkor ki lehet nyomozni hogy ki csinálta?
Nekem is volt egy Székesfehérvári "bejelentkezésem" tegnap, valamint ma reggel Miskolcról. Az előbbinél kiírta az IP címet is. A k...va édes anyukáját aki ezzel szórakázik.
IP cím alapján te sosem fogod megtudni, hogy ki volt.
A szerződésben le szokták írni, vagy meg tudod nézni IP-mutató weboldalakon, hogy mindig ugyanazt írja-e ki neked.
Erre tudok egy példát:egyik nem kedves ismerősömnek feltörték ugye annak rendje és módja szerint a facebookját,de annyi esze már nem volt a feltörő emberkének,hogy a fiókbeállítások/biztonság menüben az aktív bejelentkezések közül törölje a nyomait,mert lássuk be,az ismerősöm tudta,hogy akkor az adott időben nem volt még csak gépközelben sem,akkor az hogy kerül oda?
A másik:ezek szerint nem emailen keresztül törtek fel téged(tehát az email fiókodat hagyták,és nem törték fel azt is,majd kértek új jelszót),akkor ha kaptál ugye értesítőt belépésről,és mit tudom én,tudsz egy IP-t,és az esetleg egyezik(mert térkép alapján nagyjából meg lehet nézni,hova vezet az IP)vagy nagyjából egyezik a facebookos aktív bejelentkezéses várossal,akkor már csak el kell gondolkodnod,az adott városból kinek lehet tudása ilyesmihez,vagy ki akar neked rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!