Feltörték a facebookomat?
A new unknown device logged into your Facebook account (2011. október 20., 1:09) from Budapest, BU, HU (IP=84.0.33.19). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider.)
ma vettem észre vagy 20 ilyen üzenetet, és nem csak bp-ről hanem más városokból is jelez bejelentkezéseket :S (+ az én városomból is, ami valószínűleg ugye én voltam) Ez az jelenti h feltörték a facemet? Vagy másnál is jelez ilyet? Nagyon sok van belőle.
A város kiírása nem feltétlenül szokott pontos lenni. Eszerint én most Budapesten vagyok, de lazán téved vagy 100km-t.
84.0.33.19 rákeresve Magyar Telekomos net Szegeden...
Itt néztem meg: [link]
Ha aggódsz miatta, akkor változtass jelszót. Kaptam én már értesítést több hónapos levelek megérkezéséről is, szóval nem tökéletes a facebook. Ha mondjuk telefonról jelentkezel be és hibás facebook kliens van rajta, akkor meg állandóan online-nak jelez a rendszer.
(Ugyan nem facebook, hanem youtube, de attól meg most kaptam meg a regisztráció megerősítő levelemet. Vagy két éve próbáltam regisztrálni azzal a címmel... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!