Mi a véleményetek az ingyenes Panda antivírus progiról?
istenem.......az első hszeknél nem azt ugattam hogy a virusbulletin hasznavehetetlen? fizetnek a gyártók neki,nagyo nnem lehet hinni neki,az meg pláne hogy a panda av nem ugyanaz mint a cloud,hányszor ugassam el,istnem körbevagyok véve hülyékkel... én azért nem is teszteltem ezen az oldalon,mert az még hagyjáán fizetnek neki de kb 4000 virusból állitják ki a győztest össze vissza..na téma off :)
Yuki
eddig ezt irtad:
virus bulletin télleg szar
A válaszíró 40%-ban hasznos válaszokat ad.
feltételezem sok 40es nem flangál itt..most meg erre adsz? picit röhej...
kérdező ne haragudj személyes háborút csináltam belőle de nonszensz valaki mondja hogy tényleg szar az a teszter odlal,erre csak azt másolja be,mert egyedül csak az istenitette az avastot,többin le van hordva :) persze nem is lenne baj,ha
1:nem lett volna vele tapasztalatom illetve ismerösöm gépén
2:nem teszteltem volna saját magam több tizezer virussal
3:a virustotal ami fájlt analizál az avast motorjával nem talál semmit,pedig az nem fizet,csak fájlt vizsgál
nem értem komolyan,olyan mintha embereket akarnád gyözködni hogy de jó hogy de jó holott tegnap még milyen kulturáltam beszéltél (f*sz,köcsög,miegyéb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!