Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért csinálja ezt a gépem?...

Miért csinálja ezt a gépem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy ideig sz*r volt a net és mikor jó lett elkezdtem netezni. Egy darabig elvoltam azt lefagyott a gépem. Újraindítottam és kicsit később magától indult újra. Azóta kb félóránként lefagy. A NOD szem a jobb alsó sarokban piros lett a vírusdefiníciós adatbázis miatt. Azt írta ki hogy nem friss, ezért frissítettem. Nemrég vettem észre, hogy órákig neteztem úgy, hogy ki volt kapcsolva a tűzfal.

SEGÍTSETEK!!! Mit tudok tenni?

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!!!

2012. febr. 12. 00:15
1 2
 1/11 Egerecske ***** válasza:

Egyes vírusok kikapcsolják a vírusirtók automata frissítését

Töltsd le itt a free verziót : [link]

Letöltés után frissítsd le az új adatbázissal, majd mély keresés.

Ugyan ezt próbáld ezzel is : [link]

Ezzel pedig valamelyest helyre teszed a rendszert : [link]

2012. febr. 12. 07:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Hardveres hiba
2012. febr. 12. 12:46
 3/11 anonim ***** válasza:
2012. febr. 14. 00:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Amit az első írt azt én nem csinálnám.

Egyszerre több vírusirtót nem használunk.

Ha egy rendszeren lehetséges hogy vírus van azt újra kell rakni. Egyébként meg használj linuxot.

2012. febr. 29. 11:48
 5/11 Egerecske ***** válasza:

KI mondta neked h egy ugyan azon időben kell ezeket használni. DE helyesbítek, miszerint több vírusirtót nem használunk egyszerre , melyeknek állandó védelmük van.

Akár 15 vírusirtót is lefuttathatok egymás után, csak mindig egy legyen amelyik állandó védelemmel van.

2012. febr. 29. 12:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Ne sértődj meg, de általában az ilyen emberek gépe hamarabb dől mint azé aki egy vírusirtót se használ.

Meddig bírja neked egy rendszer ?

Én windows alatt nem használok vírusirtót.

2 év után se lassul, teljesen olyan mint amikor felraktam.

Linuxról meg inkább ne is beszéljünk, ott ugyanez csak kevesebb karbantartással.

2012. febr. 29. 12:09
 7/11 Egerecske ***** válasza:

Én azt nem mondtam h így csinálom mindig, de néha néha nem árt szerintem. Több adatbázis nagyobb eséllyel talál. Az meg h semmilyen vírusirtót ne használni windows-ra az felelőtlenség. Ok linux teljesen más, egyet is értek.

Bár sokaknak lehet akármilyen vírusirtó ha minden szarra rá kattog és csak annyit ismer h, next .next-next.

KI hogy csinálja az ő dolga, nekem semmi közöm hozzá :)

2012. febr. 29. 12:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok.

Én nem tudnám nyugodtan használni azt a rendszert amin lehet hogy keylogger van. Akkor se ha 20 vírusirtó van fent.

Szerintem újrarakni se tart tovább, mint 10 vírusirtót felrakni.

2012. febr. 29. 12:29
 9/11 Egerecske ***** válasza:
Mindennek meg van a maga előnye és hátrány. És az se igaz h a linux 100 százalékosan biztonságos, mert olyan nincs. DE tény és való h , egy windows sebezhetőbb sokkal.
2012. febr. 29. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Én nem állítottam hogy biztonságos.

Minden rendszer attól biztonságos vagy nem biztonságos, hogy ki és hogy állítja be. Egy linux is sebezhető ha nincs beállítva. De nem vírusokkal szemben.

2012. febr. 29. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!