Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mien vírust kapott a gépem?

Mien vírust kapott a gépem?

Figyelt kérdés

Állandóan lefagynak a programok és néha beröhög egy manó!

(KOMOLY!)

2012. jan. 28. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:

minden valószínűséggel igen, vírus. próbálj meg egy vírusirtást, bár nincs rá sok esély h teljesen kitöröld.

egy rendszer újratelepítés megoldaná....

2012. jan. 28. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:

van vírusirtód?

ha igen, akkor futtass le egy teljes, alapos rendszervizsgálatot, és kapcsold be az állandó védelmet! ha nincs, akkor ugyanez, csak előtte telepíts egyet (vírusirtót)

2012. jan. 28. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
A vírus irtódat futtasd végig. Nem tudom hogy mit használsz, de én vagy a nod32 vagy az Avast-ot javaslom erre a célra. Ha így sem sikerül megszüntetni akkor rakd újra a rendszert teljesen, formázd le a vinyódat, mert akkor tuti eltűnik a vírus. Újratelepítés után meg tegyél fel normális vírus irtót azok közül amiket előbb írtam, kapcsold be az állandó védelmet és mindig csinálj adatbázis frissítést.
2012. jan. 28. 17:41
 4/7 A kérdező kommentje:
és ez mien vírus lehet?
2012. jan. 28. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Az tök mindegy milyen vírus. Nem kell ezen agyalni, mert amíg ezen gondolkozol nagyobb kárt is tehet a gépben. Ki kell írtani minél előbb.
2012. jan. 28. 19:15
 6/7 anonim válasza:
xDDDD Ilyen vírus kell nekem is, rányomnám pendrive-ra és odaadnám haveromnak. :D
2012. jan. 29. 05:35
 7/7 anonim ***** válasza:
WOW! durca ismerem én is.. állítólag a sality vírus továbbfejlesztett verziója.. (csak hallottam)
2012. jan. 31. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!