Mindig újra indul a gépem kb percenként! Windows XP-m van. Mi lehet a baja?
az igazság az hogy kb 10 000 féle baj lehet ha esetleg bemutatnád a géped közélebről és hogy mit csináltál mielőtt ez bekövetkezett
miota van fent az XP ?
használod e a lomtárt? stb stb
Több oka is lehet. Nekem az alaplapom adta meg magát, akkor csinált ilyeneket. Eleinte csak ritkán, aztán havonta, hetente, naponta...a végén már be sem indult.
Túlmelegedés hatására megsérülhetnek a chip-ek "lábazatai" (bár itt pont azok a chipek a problémásak, amiknél már nem láthatók oldalt a lábak), de legtöbb esetben a kondenzátorok száradnak ki. Ez az alaplapnál, tápnál és egyéb eszközöknél is előfordulhat.
Azért győződj meg róla hogy nem a rendszered gyengélkedik, mielőtt kihajítod az ablakon. Egy Win újratelepítés sokat segíthet. :-)
Vírusos és csak most jelzett a vírus írtő. Trojai volt.
Köszi a válaszokat
Nekem is az volt. De ezek szerint neked enyhébb volt, mert nekem a trojai hardverhibát okozott :/
máskor meg a táp ment tönkre.
Én azt javaslom, mielött letöltesz valamit netröl mindig vizsgáld át keresövel. nekem 4 virusirtom van szerintem te is rakj rá párat ;)
az volt.:)
van fent 2:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!