Honnan tudja a jelszavunkat?
Figyelt kérdés
Msn-en a barátnőm címét, és az enyémét is feltörte valami állat. Hülyeségeket ír, gondolom pedofil. Most megváltoztattuk, az enyém nagyon nehéz, na de honnan tudhatta meg a jelszót?2009. jún. 2. 20:11
11/15 A kérdező kommentje:
hát nekem egy márkanév volt, és egy évszám... De mos tkis.és nagy betűk, és számok is szerepelnek benne. :)
2009. jún. 2. 21:08
12/15 anonim válasza:
Szerintem inkább megadta a választ a kérdésre amivel meg lehet változtatni a jelszót. Még a szomszéd tehenének foltjainak számát sem nehéz megszerezni!
13/15 anonim válasza:
van vmi KEYworld vagy nem tom mi , kém program, ha beállítod akkor amit a billentyűn írsz , azt elmenti vhová(az összeset), pl h egyik ismid eljö kimész -WC-re gyorsan beállítja, máskor eljön leírja és kész ennyi volt..
am meg ha a jelszó rólad szól vagy veled kapcsolatos akk egyszerű kitalálni sztem :) nekem 14 betűs a jelszóm és eddig senki se tudta meg :)
14/15 anonim válasza:
még az előző vok..
azé arra figyelj halottam olyanról h a bnőjének feltörte az msnjét és ő is azt mondta h neki is fel van, h ne lehessen őt gyanusítani! deh nem tom..
15/15 anonim válasza:
ez csak egy ufó lehet. semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!