Miért pont kicsi csillagokkal helyettesítik a jelszavunkat?
Figyelt kérdés
Nemértem:(
A PIN kódom 4db *
És a barátnőmé is,sőt az osztály társaimé is!:(
De annak nem egyedinek kéne lennie?Akkor miért mindenkié csillag?:S
2010. ápr. 4. 16:52
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor te vagy a kiválasztott *.*
2010. ápr. 4. 17:41
3/13 anonim válasza:
Nekem derékszögű háromszögeim vannak, és 5 darab, aminek befogói 5 és 3 centi hosszúak, és háromszögenként nőnek egy centivel az oldalhosszak. Ha kiszámítod a háromszögek kerületét akkor megtudod a pin-kódom :D
4/13 A kérdező kommentje:
Hm..figyu ....négyzetre ne emeljem fel?:O vagy gyököt vonok..vagy inkábba konvex polinom ekvivales tranzformáció diszkrimináns absziszája a periódikus hiperpóla ordinentális bázisvektorát skalális kordinentáit használjam?:O ugy lehet könnyebb lenne..
2010. ápr. 4. 17:47
5/13 anonim válasza:
1. vagyok. Örülök, hpgy én születtem a kiválasztottnak. :) ^^ *-*
7/13 A kérdező kommentje:
Kedves 1. :D:D:D
Te vagy a kiválasztott*.*
bálványozhatlak?*.*
2010. ápr. 4. 17:59
8/13 anonim válasza:
*********************************************** <--- ezért. :D vagy lehet azért mert csúnya szavacska XD
9/13 anonim válasza:
Igen, bálványozhatsz. *-*
A kiválasztott
10/13 A kérdező kommentje:
21:48
nem hiszem... akkor nem **** raktak volna,hanem kisipolták volna:/
2010. ápr. 5. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!