Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Bekeményített az ESET?

Bekeményített az ESET?

Figyelt kérdés

Jól vettem észre, az ESET Smart Security nem tűri meg legújabban az automatikus licenszkereső progit? Vírusnak minősíti és kinyírja.

Mit lehet most csinálni?

2012. jan. 27. 15:59
 1/8 P.O.C. ***** válasza:

Gondolom te is bezárod este az ajtót, hogy reggelre ki ne raboljanak, hmm?

Hogy mit lehet csinálni? Vásárolni.

2012. jan. 27. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:

ja, és az itt-ott megjelenő, fellelhető lícenszkódokat is 1-2 nap alatt letiltják.

(egyébként, szerzői jogok véselméről, jogdíjról és a jogvédőkről még nem hallottál?)

Bár sztem, Te sem örülnél, ha a kertedben megtermelt zöldséget, gyümölcsöt stb. "idegenek" egyszerűen, fizetés nélkül eltulajdonítanák!

(leht, TE is "bekeményítenél" a következő látogatást meglőzendő!?)

2012. jan. 27. 16:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké!!! Van élet az ESET-en kívül is!
2012. jan. 27. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Az ESET Smart Security5 felhő alapú, ha nem valódi a licenszkód, egyszerűen letiltja a behatolásvédelmet (tűzfal és frissitések). Vagyis nem ér semmit. A cég neve nem Eset, hanem Sicontact Kft.
2012. jan. 27. 23:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi az hogy bekeményített? A víruskeresők mindig is harcoltak a feltörőprogramokkal.
2012. jan. 28. 19:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Eddig (kb.1 év óta) nekem semmi gondom nem volt a licenszkulcs frissítőmmel, bekapcsoláskor ellenőrízte hogy jó-e a jelenlegi, ha nem volt aktuális, frissítette. De kb 1 hete vettem észre, hogy sosem dolgozik a kis progi. Utánanéztem, nem is volt benn a gépben. Próbáltam több oldalról ismét letölteni, de mindig megszakította a kapcsolatot a NOD, kártevőre hivatkozva. Innen gondoltam, hogy bekeményítettek.
2012. jan. 29. 09:14
 7/8 P.O.C. ***** válasza:

Én ezért használok magazinos kódokat, nem kell hozzájuk semmilyen hack -elt sz@rság, és a frissítési kódok sem kerülnek black list -re.

Amúgy az ESET már régóta nem a legjobbak között van. Ezen kívül egy szekérderéknyi ingyenes alternatíva létezik:

[link]

2012. jan. 29. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:
ESS5 van a gépemen, de újságkódos. Nagyon bevált.
2012. jan. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!