Jól vettem észre, az ESET Smart Security nem tűri meg legújabban az automatikus licenszkereső progit? Vírusnak minősíti és kinyírja.
Mit lehet most csinálni?
2012. jan. 27. 15:59
1/8 P.O.C. válasza:
Gondolom te is bezárod este az ajtót, hogy reggelre ki ne raboljanak, hmm?
Hogy mit lehet csinálni? Vásárolni.
2012. jan. 27. 16:21
2/8 anonim válasza:
ja, és az itt-ott megjelenő, fellelhető lícenszkódokat is 1-2 nap alatt letiltják.
(egyébként, szerzői jogok véselméről, jogdíjról és a jogvédőkről még nem hallottál?)
Bár sztem, Te sem örülnél, ha a kertedben megtermelt zöldséget, gyümölcsöt stb. "idegenek" egyszerűen, fizetés nélkül eltulajdonítanák!
(leht, TE is "bekeményítenél" a következő látogatást meglőzendő!?)
2012. jan. 27. 16:57
3/8 A kérdező kommentje:
Oké!!! Van élet az ESET-en kívül is!
2012. jan. 27. 16:58
4/8 anonim válasza:
Az ESET Smart Security5 felhő alapú, ha nem valódi a licenszkód, egyszerűen letiltja a behatolásvédelmet (tűzfal és frissitések). Vagyis nem ér semmit. A cég neve nem Eset, hanem Sicontact Kft.
2012. jan. 27. 23:21
5/8 anonim válasza:
Mi az hogy bekeményített? A víruskeresők mindig is harcoltak a feltörőprogramokkal.
2012. jan. 28. 19:22
6/8 A kérdező kommentje:
Eddig (kb.1 év óta) nekem semmi gondom nem volt a licenszkulcs frissítőmmel, bekapcsoláskor ellenőrízte hogy jó-e a jelenlegi, ha nem volt aktuális, frissítette. De kb 1 hete vettem észre, hogy sosem dolgozik a kis progi. Utánanéztem, nem is volt benn a gépben. Próbáltam több oldalról ismét letölteni, de mindig megszakította a kapcsolatot a NOD, kártevőre hivatkozva. Innen gondoltam, hogy bekeményítettek.
2012. jan. 29. 09:14
7/8 P.O.C. válasza:
Én ezért használok magazinos kódokat, nem kell hozzájuk semmilyen hack -elt sz@rság, és a frissítési kódok sem kerülnek black list -re.
Amúgy az ESET már régóta nem a legjobbak között van. Ezen kívül egy szekérderéknyi ingyenes alternatíva létezik:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!