Milyen jó virusirtót tudtok ajáblani Eset 5-ön kivül?
Figyelt kérdés
lehetőleg olyat amit bír a gépem és jobb mint az eset
1GB ram
XP sp3
2.6 ghz
96mb vidikari
2012. jan. 6. 14:24
2/9 anonim válasza:
Én Zone Alarm-ot használok, azon belül az Extrem Security-t.
Ezen kívül jó a SpyBot: Search and Destroy, ha akdiválod a Tea Timer-t rajta.
3/9 bánomisén válasza:
Az ESET-nél jobbat nem tudok, de sokan használnak Avastot is.
4/9 Tommy2020 válasza:
Én Avast Pro antivírust használok,fényévekkel gyorsabb, nem ciklikus keresést csinál mint az eset, hanem állandó védelmet bitztosít!
5/9 A kérdező kommentje:
de nekem vmi internet security-s verzió kéne ami nem ingyenes
2012. jan. 6. 14:52
7/9 anonim válasza:
Ezt nem értem. Majdnem azonos konfigom van (igaz, két magú Intel porcival, integrált VGA-val). Nagyon szépen és jól védi. Semmi gondom nincs az ESET Smart Securityt5-tel, megvettem féláron. Sőt, ez Vodás mobilnet, hotspottal. Mi a kifogásod az ESET ellen? Lehet, hogy csak beállítási gondok miatt nem akarod?
8/9 anonim válasza:
Hát ami nem riaszt minden sz*rra és a vírusokat fel is ismeri, ja és alig fogja a géped... Olyan nincs ESET-en kívül. Mindegyik csak rosszabb.
9/9 anonim válasza:
Norton IS-ról informatikus barátom beszélt le, mert hasonló konfiggal, mint a tied, teljesen lelassítaná a gépet. Egyébként nem rossz, nem is drága, csak gyengébb gépekre nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!