Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Német nyelvű facebook vírus....

Német nyelvű facebook vírus. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm linkelt egy videónak látszó valamit az üzenőfalamra egy rövid német szöveggel (sajnos ez az ismerősöm tud németül és azt hittem hogy poénkodik vmit) szóval lényeg hogy rámentem, kiírta hogy vmi új youtube frissítés kell hozzá.. én hülye leszedtem, a vírus meg szétküldte az összes ismerősömnek. Lefuttattam az avast vírusirtót full system scanben is és nem talált semmit... azóta az ismerőseimnek, akik szintén bekapták ezt a vírust , szétküldte megint. Én meg nem merek felmenni gépről facebookra mert félek hogy szétküldi újra nekem is.

Hogy tudnám megtalálni ezt a vírust a gépen? (Downloads-ban nincs, ahova elvileg a böngésző szedte le)

2012. jan. 7. 15:12
1 2
 11/16 anonim válasza:
a jelszóváltoztatással jó ilyenkor? én is rákattintottam
2012. jan. 9. 16:10
 12/16 anonim válasza:

előzö vagyok!

én nem töltöttem le mert nem engedte.

Lekell tölteni hogy legyen vmi?

2012. jan. 9. 16:12
 13/16 anonim ***** válasza:
2012. jan. 9. 16:14
 14/16 anonim válasza:

még mindig előzö!

a böngésző is számit?

nekem opera van!

2012. jan. 9. 16:14
 15/16 anonim válasza:
Eset-tel ki lehet írtani?
2012. jan. 9. 17:05
 16/16 VálaszVálaszoló válasza:
tedd újra a firefoxot vagy más böngészőt..
2012. jún. 24. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!