Facebook vírus lehet?
Üdv!
Egyik nap a elkezdte a gépe azt csinálni, hogy ha pl egy oldalt nézek akkor bejön, egy facebook alkalmazás (Are you interested?, Farmville, Hold em' poker a pokeren kívül sosem használtam a többit ) és az éppen nézett lapra nyitja meg. Bár vissza lehet lépni, de ez akkor is nagyon idegesítő.
Ezt valószínű az okozta, hogy nézegettem egy oldalt és a kommenteknél mindenki küldözgetett valami linket amit figyelmen kívül hagytam, de annyian küldték, hogy azt hitem valami érdekes és rányomtam amitől automatikusan elkezdett küldözgetni mindenkinek valami videót (sexy cooking vagy mi) és nekem is el kezdte küldözgetni a linkeket a kommentekbe. Szerintem ez egy vírus (sőt biztos) mit lehet tenni ellene? Mellesleg Chrome-t használok.
Ja és néha bejön egy ads.lfstmedia.com is.
Most szólok mindenkinek, hogy aki látja ezt a linket nehogy rákattintson!
Igen az vírus:
Menybe a fiókodba és az Finombeállítás\alkalmazások és ikszeld ki aszt a virust.
Jé ez tényleg az enyém.
Remélem találnak rá megoldást.
Kösz a linket.
Megvan a megoldás az alkalmazásokra. Ha találtok egy olyan chrome bővítményt, hogy gyors youtube akkor ne telepítsétek, ha már megvan akkor lehet törölni Beállítás\eszközök\bővítmények és ott.
A küldözgetésre nincs megoldás sajnos csak annyi, hogy írjátok meg a többieknek, hogy ne nyissák meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!